Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu Reklam Filmi 2019 - İstanbul senin, yeni bir başlangıç senin. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: idris-tolar

Belli ki troll birisin. Konuşma dilin çok yanlış. Ben burda reklam yarışında değilim. Beğendiğim bir reklamdı paylaştım. Bu konuşma dilinle zaten kimseyi etkileyemezsiniz. Sadece kendinizi tatmin edersiniz.

Alıntıları Göster
    Belli ki aciz birisin , cevap vermeyince hemen karşındakini troll ilan edip karalama çalışmasına giriyorsun.
    Senin gibi Zavallılara acıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Ekrem İmamoğlu için açılmış bir konunun altına mantık çerçevesinde baktığınızda rakibi Binali Yıldırım'a ait bir video paylaşılmış olsa daha doğru ve etik olurdu.Bu şekilde bile seçimin ne kadar adil olmadığı,demokratik olmadığı aşikardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyyil

Sayın Ekrem İmamoğlu için açılmış bir konunun altına mantık çerçevesinde baktığınızda rakibi Binali Yıldırım'a ait bir video paylaşılmış olsa daha doğru ve etik olurdu.Bu şekilde bile seçimin ne kadar adil olmadığı,demokratik olmadığı aşikardır.
    aynen sonuçta rte ülkenin başkanı konu belediye seçimi bir karşılaştırma rekabet olsa bu adaylar arasında olur
  • Güzel bir reklam olmuş. Sonuçlar aşırı yakın gelecek birbirine, umarım İmamoğlu alır İstanbul'u.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Belli ki aciz birisin , cevap vermeyince hemen karşındakini troll ilan edip karalama çalışmasına giriyorsun.
    Senin gibi Zavallılara acıyorum ...

Alıntıları Göster
    Kardeşim seninde beğendiğin reklam varsa konu acıp yorumlayabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.