Şimdi Ara

ekranımın 3d özelliği var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle bilgisayarım şu :http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnc2450-8l35b_130_4202

bu bilgisayarda izleyebileceğim en yüksek kalite 720p midir? 1080p açıyorum hemen hemen bi farkı yok gibi, varda ben mi yanılıyorum.

3d gözlük alsam izleyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 3 Mayıs 2012; 10:05:43 >

• ekranının 3d özelliği yok ekran kartının 3d özelliği mevcut,3d ekranı bulunan monitör veya tv'ye hdmi oda altın uşlu 3d destekli hdmi kablolar var ondan olacak izleyebilirsin 720p ekranda fhd çözünürlülük izleyemezsin çözünürlülüğü belli,fhd monitör ya da tv ekranına görüntü aktarırsan gerçek manada izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ekranının 3d özelliği yok ekran kartının 3d özelliği mevcut,3d ekranı bulunan monitör veya tv'ye hdmi oda altın uşlu 3d destekli hdmi kablolar var ondan olacak izleyebilirsin 720p ekranda fhd çözünürlülük izleyemezsin çözünürlülüğü belli,fhd monitör ya da tv ekranına görüntü aktarırsan gerçek manada izlersin.

çok teşekkür ederim bilgiler için.çok teşekkür ederim bilgiler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ekranının 3d özelliği yok ekran kartının 3d özelliği mevcut,3d ekranı bulunan monitör veya tv'ye hdmi oda altın uşlu 3d destekli hdmi kablolar var ondan olacak izleyebilirsin 720p ekranda fhd çözünürlülük izleyemezsin çözünürlülüğü belli,fhd monitör ya da tv ekranına görüntü aktarırsan gerçek manada izlersin.

çok teşekkür ederim bilgiler için.çok teşekkür ederim bilgiler için.

• rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.