Şimdi Ara

Ekranı kırık bir cihazı başka sorundan dolayı servise verebilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung galaxy s3 cihazımda sernsör sorunu yaşamaktayım telefonu kulağa götürünce ekran kararıyor ve karşı taraf kapatmadıkça öylece kapalı kalıyor ve sol köşedeki sensör kırmızı yanıyor.Şimdi ben bu sorundan dolayı telefonu garanti kapsamında servise vermeyi düşünüyorum ama cihazımın ekranı kırık.Dokunmatikte herhangi bir sorun olmadığı ve 500 lira paraya kıyamadığım için epeydir bu şekilde kullanıyorum.Servis telefonu bu şekilde kabul edip benim sensör sorunumla ilgilenirmi ?

• Merhaba benim biraz önce ön dış cam kırıldı da bu servise verip sadece camını değiştirtme gibi bir seçeneğimiz yok mu?
  • Merhaba sadece cam degisimi yapiyoruz.
    Bu arada sensör degisimi ucretsiz sekilde yapabiliriz.

www.kırıkekran.com dan ulaşabilirsiniz. ..

Servisler cami kirik cihazin servis arizasini garantiden yapmaz yapamaz.
    8 sene samsung servis te calistim tecrube ile sabittir :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Merhaba
    Samsung galaxy s3 cihazımda sernsör sorunu yaşamaktayım telefonu kulağa götürünce ekran kararıyor ve karşı taraf kapatmadıkça öylece kapalı kalıyor ve sol köşedeki sensör kırmızı yanıyor.Şimdi ben bu sorundan dolayı telefonu garanti kapsamında servise vermeyi düşünüyorum ama cihazımın ekranı kırık.Dokunmatikte herhangi bir sorun olmadığı ve 500 lira paraya kıyamadığım için epeydir bu şekilde kullanıyorum.Servis telefonu bu şekilde kabul edip benim sensör sorunumla ilgilenirmi ?

100 liraya bütün sorunlariniz garantili sekilde yapabilirim.

Referanslarima bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.