Şimdi Ara

Ekranı Kilitledikten sonra Saati ve Hava Durumunu Görmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    10 gündür Sony M5 kullanıcıyım. Lakin telefonu aldığımdan biri gece yarılarına kadar uğraşıp halledemediğim birkaç konuyu sizlere danışmak istedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    1)Güç tuşuna bastığımızda telefonun ne yapacağını özelleştirebiliyor muyuz ? Mesela ben uykuya geçmemesini direkt kilit ekranını göstermesini istiyorum diyelim bu mümkün müdür ? (apk veya widget destekli olabilir)

    2) Bir de tek isteğim güç tuşuna basıp ekranı kapadığımızda saati ve hava durumu gibi bildirimleri görebileceğim bir uygulama veya widget. Google playden bir çoğunu denedim lakin hiçbirinden istediğim sonucu alamadım. Kullananlar bilir xperia arc'ta şarja taktığında kilit ekranında neon renkli saati ve hava durumunu görebileceğin güzel bir seçeneği vardı. Yani bahsettiğim simsiyah ekran üzerinde saati ve basit hava durumu simgesi ve bildirimleri görebileceğim bir uygulama.Bunu herhangi bir apk ile halledebilmenin hiç mi yolu yok ?

    3)always on, smart screen, daydream bunların hepsi aynı şey mi ? Aradığımı nasıl ifadeceğimi bilsem belki bulacağım ama kavram kargaşası içerisindeyim sanırım :) Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmo123 -- 28 Mart 2016; 2:44:42 >







  • ozmo123 O kullanıcısına yanıt
    1) Öyle birşey yapamazsınız malesef

    2) O özelliğin adı always on, ama telefonun onun için özel olarak programlanması vs lazım. LG G5 ve Samsung Galaxy S7'de bu özellikler üzerinde sıkça duruldu, yani firmalar buna yatırım yaptı. Dolayısıyla son kullanıcının yapabileceği basit bir işlem değil malesef.

    3) Always On dediğimiz özelliği yukarda açıkladım. Daydream ise telefonu şarja taktığınızda Always On özelliği aktif oluyor telefonda. Android'de yerleşik olarak var bu özellik ama Sony bunu kapatmış olabilir, bakmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.