Şimdi Ara

Ekranda mavi cizgiler var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simcity oynarken ekran saga dogru kaymaya basladi sonra durdu ve tamamen turuncu bir ekran geldi reset attim ancak simdide format yerindeyim ancak mavi cizgiler hala duruyor format atsammi atmasammi karar veremedim bilgili arkadaslar bi yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 24 Mart 2013; 20:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format attim duzelmedi onca dosya gitti oyle ayrica dh ye helal olsun bi yardim eden cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceden gelseydim atma derdim de yetişemedim ekran kartını değiştir büyük ihtimal sorunun çözülür
  • Vatan bilgisayarin teknik servisine götürdüm.Ürün hemen servise gönderilecek dediler daha sonra 15 gün içerisinde büyük ihtimal gelir azami süre içinse 20 is günü dediler.Bugün ürünün durumuna baktim merkez/sube için yolda yaziyor bu ne demek ayrica 10 is günü sonra ayni özelliklere sahip bir cihaz vermeleri gerekiyormus tüketiciye bu nedir?
    Bilen birisi yardimci olabilirmi...
  • Cihazınız notebook muydu ?
  • Hayır.

Bu arada cihazın durumunu tekrar baktım merkez/şube için yolda yazıyordu şimdi sevkiyat yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 20 Ağustos 2014; 11:28:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.