Şimdi Ara

Ekranda bozuk görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus R9 280x kullanıyorum bir anda ekrandaki görüntü bu hali aldı farklı kablo farklı monitörle denedim sorun çözülmedi şuan onbord kart ile sorunsuz kullanıyorum karttaki sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bir çözümü var mıdır değiştirmek mi gerekir
    Ekranda bozuk görüntü sorunu
    Ekranda bozuk görüntü sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrong_Story -- 27 Şubat 2019; 22:17:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Belli bir süre sonra mı oluyor yoksa açıldığı gibi mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartın ramleri sizlere ömür geçmiş olsun.fırınlama yapın denebilir ama o da kalıcı çözüm olmaz yine olur gpu'da.ramde bilmiyorum yaptım bi 6 ay daha gitti diyen var mı?
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Bu şekil açılıyor zaten fotoğraflardan bir tanesi açılış ekranına ait

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartın birkaç aylık veya haftalık ömrü kalmış. fırına atarak geçici tedavi uygulanır ama eninde sonunda ölecek
  • Forumda bu ısın tamırını yapan 100-150 tl ye 2 kışı var bırı mugla bodrumda dıgerı ıstanbul tuzlada. ama yapılsa dahı ne kadar dayanır kımse bılemez kestiremez. araştırın derım. zaten bu tıp kartlar 3 senesını doldurdumu bu tıp arızaları gosterıyor. Gecmıs olsun.
  • Ekran kartınız yorumlarda dendiği gibi ölmüş. Benimki de bu şekilde arıza verdi, driver yüklendiğinde siyah ekranda kalıyor. Sapphire r9 270x kartım şuan tamirde. yakında elime geçecek. Sana bilgi aktarabilirim.
  • Satar isen alabilirim kartı Bu arıza kartın yüksek derecede çalışması ve zamanla lehimlerde çatlaklar oluşması sonucunda oluşan bir arıza sakn fırınlama denemeyin kartı tamir edilemez hale getirebilirsiniz fırınlama işi yapanlar genelde yeteri kadar bilgiye sahip olmayan insanlar oluyor tamam okey fırınladın kartı 1 ay geçmeden yine aynı olacak fakat çip yada vram ler reballing yapıldıgı zaman kart 0 gibi oluyor bilginizle fırına verdiginiz zaman kartın üstündeki bütün bileşenler zarar görüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmirhanDmrts54

    Satar isen alabilirim kartı Bu arıza kartın yüksek derecede çalışması ve zamanla lehimlerde çatlaklar oluşması sonucunda oluşan bir arıza sakn fırınlama denemeyin kartı tamir edilemez hale getirebilirsiniz fırınlama işi yapanlar genelde yeteri kadar bilgiye sahip olmayan insanlar oluyor tamam okey fırınladın kartı 1 ay geçmeden yine aynı olacak fakat çip yada vram ler reballing yapıldıgı zaman kart 0 gibi oluyor bilginizle fırına verdiginiz zaman kartın üstündeki bütün bileşenler zarar görüyor.
    Bende de var benim sorunum bu kadar vahim değil gerçi google falan açılmıyor çok sıkıntılı ama ekran tertemiz pencereleri kaydırırken izli kayıyor bu arada ekran kartım ati hd4650 ne yapalım nasıl bi tedavi uygulanması gerekiyor hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde ekipman varmı sıcak hava istasyonu vb. ? O kart çöp zaten ver fırına gitsin araştır internetten bi ihtimal çalışır düzgün yaparsan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.