Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugun şöyle bir sorun başıma geldi ekran parlamaya başladı ve sonra direk görüntü gitti sonrasında monitör yada kablodan derken tv ye bağladım sorunsuz çalıştı sonra kapatıp açtığımda monitör direk geliyor bu neyin sorunu ki acaba ?



  • Driverlar sıkıntılı olabilir driver sıkıntılı olduğu taktirde windows güç seçenekleri saçmalayabiliyor. Şöyleki monitoru uykuya alıcağı zaman sinyal farklı iletiliyor açıp kapama gibi işlemler yapabiliyor. Yada uykuya geçiriyor uykudan uyandıramıyor gibi. Windows güç ayarlarından ve ekran ayarlarından monitoru kapat vs bunları devre dışı bırakabilirsiniz yada bunun için driver arayabilirsiniz. Bazı farklı yöntemlerlede çözen kişiler mevcut windows güçte ek seçenekleri açarak ama tavsiye etmem..

    Kolay Gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XemreG

    Driverlar sıkıntılı olabilir driver sıkıntılı olduğu taktirde windows güç seçenekleri saçmalayabiliyor. Şöyleki monitoru uykuya alıcağı zaman sinyal farklı iletiliyor açıp kapama gibi işlemler yapabiliyor. Yada uykuya geçiriyor uykudan uyandıramıyor gibi. Windows güç ayarlarından ve ekran ayarlarından monitoru kapat vs bunları devre dışı bırakabilirsiniz yada bunun için driver arayabilirsiniz. Bazı farklı yöntemlerlede çözen kişiler mevcut windows güçte ek seçenekleri açarak ama tavsiye etmem..

    Kolay Gelsin..

    İlgin için teşekkür ederim hocam . dediklerinin çoğu yaptım sorun monitör kaynaklı gittim yeni bi monitör aldım . Bye Bye Lcd welcome tüplü ve öfkeli monitör :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.