Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık bir ay önce etrafı toparlamak için bilgisayarımın kasasının fan bölümlerini duvara sıfır olarak dayamıştım ve bunu unutarak 3-4 el oyun oynadım.. Tabi son oyundan sonra bilgisayar reset attı ve CPU fanı çalışmıyor diye bir yazı çıktı.. Daha sonra kompresörü alıp bilgisayarın içini temizledim ve tekrar bağladım.. Ondan sonra ekranda değişik değişik çizgiler meydana gelmeye başladı ve ekran kare oldu.. Masaüstüne geldiğimde sağ tuşa tikliyorum ama yaklaşık 30 saniye sonra sağ tus menüleri geliyor.. Ekran çözünürlüğü de 800x600 den başka yapılmıyor ki tahminim 800x600 de değil bu görüntü ^^
Aşağıya bilgisayarimin bilgilerini ve açılış videosunu paylaşıyorum.. Eğer sorun sadece ekran kartında ise GTX 260 modelinde eskilerden bir kart önerebilir misiniz? Monitörüm 1680x1050 destekliyor ama bi tane de 1920 lik var ona da baglayabilirim farketmez..
Anakart : Asus P5Q SE İşlemci : Intel Core 2 Quad Q8400 2.66Ghz Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 260 RAM : Kingston 2GB DDR2 800mhz ( 2 tane ) Harddisk : 500GB Western Digital WDC Kasa : Cooler Master RC 690
Bilgisayar Açılırken Videosunu Çekmiştim Asagidaki Linkten Problemi Izleyebilirsiniz; http://youtu.be/hKYSYP7mzD8