Şimdi Ara

Ekran titremesi (videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önceden böyle bir sıkıntı olmamıştı. Ne zaman Knight online yükledim bu şekilde sadece pc de kurulu oyunlarda ekran titremesi oluyor.

Video izlemede youtube olsun pc deki videolar olsun normal kullanım olsun hiçbir sorun yok. Ama ne zaman oyun açıyorum bu şekilde oluyor.

Knight online oynarken hata mesajı alıyorum ve oyun kapatıyor kendini. Aygıt yöneticisinden baktığımda intel h graphics te ünlem işareti çıkıyor. Reset atıyorum düzeliyor. Sıkıntı ne olabilir acaba ? Teşekkürler

don't cry....
    soldier of fortune...
    ..but why why why can't it be oh can't it be mine..
    ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder...
  • Video yu ekledim bunu kopyalayın dedi

bunu mesaj olarak kopyaladım herhalde. Nereye kopyalamamız gerekiyor

• _____________________________
  • [DHTUBE=http://dosya.co/iekr6okfcuui/20180409_224519.mp4.html]
  • Birde şöyle açıklayım hocam. SSD taktırdıktan sonra takan elemana win 10 da attırdım. Yanlız defender başlamıyor ve hata veriyor. Her pc açıldığında da hata mesajı veriyor. Oyunlarda çalışıyor diye ellemedim hiç. Ta ki knight online yükleyene kadar. Oyun oynarken bi anda donuyor ekranda elektrik yok gibi simsiyah oluyor. Bazende ekranda 2x2 cm kare çıkıyor içi karıncalı pembeli filan oluyor. Fare oynuyor numlock ta çalışıyor ama reset atmak zorunda kalıyorum. Bazen ekran kendi kendine geliyor ama bu sefer aygıt yöneticisinden intel hd family ünlem işareti çıkıyor. Reset atınca düzeliyor. Bir ara film izlerken opera bellek hatası verdi. Ön bellek otomatikmiş. 3000 5000 yaptım yine hata verdi 6000 yapınca düzeldi gibi onuda anlamadım. Ama bu ekran gitmesi nedir ? Windows hatası olabilir mi acaba ?
    Daha önce yüklü olan oyunlarda da ekran titremesi oluyor ekranın ortasında simsiyah bir boşluk eski tv lerdeki gibi aşağı yukarı oynuyor. Ama video izleme olsun normal birşey olsun düzgün çalışıyor. Sadece oyunlar sapıttı.
    Ekran kartında ünlem çıkması buna bir etken mi . Reset atılınca düzeliyor ama oyunlarda yine titreme var ve uzun zamandır online oyun oynarken kitleyip ekranı kapatıyor. Uzun oldu ama kusura bakmayın. Teşekkürler.

Ekran titremesi (videolu)Ekran titremesi (videolu)Ekran titremesi (videolu)Ekran titremesi (videolu)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran titreme ve bulutlanma
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.