Şimdi Ara

Ekran tavsiyesi 1000 civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Televizyonları araştırmaya başladım ve bu fiyatlarda idare edebilecek birşeyler bulmayı ümit ediyorum.

Kullanma amacım film izlemek ve PS4-PC oyunlarını oynamak olacak. Özellikle film izlemek için istiyorum. Hangi ürünü önerirsiniz bana? Forumda gezdim ama konular hep eski. Yeni önerilerde de bana göre pek birşey göremedim. Hangi marka ürün önerirsiniz? 4K televizyonlara bakıyordum ancak anladığım kadarıyla 1080P filmler 4K da görüntü bozukluğuna uğruyormuş ve adam akıllı 4K lar 2 bin den başlıyor. O şimdilik aklımda yok yani. Düz 1920x1080 bir televizyon almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Oyunlarda HZ değeri daha da önemli olduğundan playstation bölümüne açmayı daha uygun gördüm. Burada ki arkadaşlar daha iyi anlar.

32 inç üstü herhangi bir model olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 3 Aralık 2016; 4:25:26 >

• Ben de bunun için aldım siparişi dün verdim. Vestel 40fa5050. Film ve Ps4 için aldım 1130 lira civarı fiyatı n11de. Elimde olmadığı için daha bişey diyemem iyi veya kötü ama araştırabilirsin. Ayrıca altus marka var arçelik garantili o da 950 lira civarıydı hepsiburadada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanlık 1080p TV PS4 ve Film-Diziler için ideal hocam. 4K TV şahsi fikrime göre 2020 yılından önce alınmaz.

Link atmak yasak diye biliyorum o yüzden modelleri yazıcam sadece

LG 32LH604V 32'' (80CM) FHD webOS 3.0 SMART LED TV 1399TL
    VESTEL 40FB7100 40" 102 CM FHD SMART LED TV 1349TL
    SEG 40SC5600 40'' 102 CM FHD LED TV 1069TL
    PHILIPS 32PFK4101 32'' 80 CM FHD LED TV 1049TL

Teknoloji market sitelerinden buldum. Hangisinin görüntüsü iyiydir onu bilemem ama görüp incelemeniz en doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.