Şimdi Ara

Ekran/Pixel Kayması : Görüntü Küçüldü ! ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(1.1.2) i Phone umda bugün dikkatimi birşey çekti. Ekran sanki daha küçülmüştü yani kenarlardan 3 pixel falan daralmıştı . Ekranın sağına soluna üst ve altına bakınca boşluk gözüküyordu yanlız bu boşluk fiziksel değil pixel olarak boşluk. Umarım sorunu anlatabilmişimdir acaba bu önemli birşey mi , neden olmuş olabilir olası sebepler ile yardımcı olursanız sevinirim. Çok teşekkürler.

Saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Nisan 2008; 16:58:54 >

• caps koyabilirmisin
  • Kırmızı ile işaretlediğim yerlerde boşluk var. Görüntü 2 yada 3 pixel aşşağıdan başlıyor.

Ekran/Pixel Kayması : Görüntü Küçüldü ! ( Çözüldü )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Nisan 2008; 16:42:16 >
  • Dostum o her iphone'da mevcut ama fark etmek zaman alıyor :) yani şimdiye kadar 4-5 tane cihaza baktım hepside aynı....
  • evet her iphoneda var ilk zamanlar fark edilmiyo ama kenarlarda sanki küçülme varmış gibi geliyor insana sonralar.
  • gercekten de her iPhone'da var ayrıca gündüz güneşli bir ortanda dikkatli bakarsanız arkadaşın piksel kaymasıdediği yer ile görüntünün çıktığı yer arasında renk farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

gercekten de her iPhone'da var ayrıca gündüz güneşli bir ortanda dikkatli bakarsanız arkadaşın piksel kaymasıdediği yer ile görüntünün çıktığı yer arasında renk farkı var.

Evet bende gündüz , güneşli havada baktım parladığını farkettim renk farkı dikkatimi çekti , teşekkürler ilgi ve alakanız için.

Bakalım , elime başka bir iphone geçerse sağdan soldan onları da incelerim. : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok incelemene için rahat olsun ben gördüğüm her cihazda fark ettim ilk farkettikten sonra...
  • ilk günden beri elimden geçen bütün iphonelarda var ama bende ilk gördüğümde senin gibi endişelenmiştim. merak edilecek birşey yok ekranın boyu zaten o kadar sadece güneşi arkana alıp ekrana bakınca farkına varıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.