Şimdi Ara

* Ekran Koruyucuda/ Jelatin mi? /Cam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde derinlemesine bir bilgi bulunmuyor çakma marka modeller aliexpresden 1dolarlık kırılmaz cam dıye veriliyor 20 liraya taktırılıyor. Bunlar ne derece koruyor?

Ekran Koruyucular hakkında derinlemesine bilgi sahibi olanları bu topic altında toplayalım arşiv oluşturalım. bir sürü firma var.

Marka olsun Tür olsun pazar oldukça karışık kimisi dokunmatiği olumsuz etkiliyor kimi hissiyatı bozuyor diğerleride parlama veya çözünürlük bozma gibi dezavantajları var bunları araştırıyorum detaylı bilgi bulamıyorum.

Note 4 Cihaz için hertürlü darbeye karşı koruyacak bir film/cam arıyorum hangisi bu konuda iyise kalem ve dokunma hassasiyetini ve çözünürlük kalitesini bozmayan bi marka/türde koruyucu arıyorum. bunlar sadece karşıdan gelen şoklaramı dayanıklı düşen telefona yandan gelen darbeyide emebiliyor mu?

Dafoni cam var 67 TL ye
    Buff var kalın silikon jelatin çekiç darbesini bile emiyor.
    IPG var su ile yapıştırılıyor. çok az el hassasiyetini olumsuz etkiliyebiliyor.
    İloome var bilgim yok
    ExtremeGuard Spartan var bilgim yok
    Spigen var Bilgim yok
    ve diğer markalar. Cam olan filmler kırılıyor ve yenisini almak gerekiyor bu bir dezavantaj silikon alınırsa kırılma gibi ihtimalı yok ve sararana kadar kullanabilirsiniz diye düşünüyorum sizden gelen bilgiler ile geliştirelim bu konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 4 Eylül 2015; 8:32:44 >

• Kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.