Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ekran kartsız Intel i7 işlemcili sistem Satın Al 4 Haziran 2025 11:55 1 1 Ekran kartsız Intel i7 işlemcili sistem INTEL i7 7700 İŞLEMCİMSI H270M MORTAR ARCTIC Soket 1151 DDR4 ANAKARTKINGSTON HYPERX FURY 2X8GB DDR4 RAMTHERMALTAKE WATER 3.0 120MM SIVI SOĞUTMAÜrünler birlikte tek seferde satılıktır.AMD 7800x3d işlemcili sisteme geçiş yaptığımdan eski ana kartım ve donanımlarımı satıyorum. Bu sistem 2000 veya 3000 serisi Nvidia ekran kartları ile darboğaz yaşamadan güncel tüm oyunları iyi performansta açabilmektedir.Bu sistemle kullandığım önceki ekran kartlarım MSI GTX1080 ve ASUS RTX3080'dir. Ekran kartlarımı daha önce sattım.Fiyat: 7.500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ekran kartsız Intel i7 işlemcili sistem