Şimdi Ara

Ekran Kartlarında DDR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu günlerde bir ekran kartı almak istiyorum. Anakartım Asus p4pe-x, agp 4x slotu kullanıyor. Ekran kartlarındaki ddr, ddr3 bunlar ne anlama geliyor? DDR Ram kullanıyorum ama sanırım onun ekran kartıyla alakası yok.

Ben bu anakarta ddr3 lü bir ekran kartı takabilirmiyim ya da sadece ddr lı bir ekran kartımı almalıyım?

Ayrıca Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum!!!

Şimdiden Teşekkürler!!!

• Anakartiniza AGP olmasi sarti ile her turlu ( DDR- DDR2 - DDR3 ) tipi kartlar takabilirsiniz.Bunun sistem RAM i ile bir ilgisi yoktur.Ama sanirim anakartiniz biraz eski kalmis gibi, 4X AGP yaslandi artik
    Kart tavsiyesi olarak fiyat araligi belirtseydiniz daha kolay yardimci olmaya calisirdik.Yine de bir tavsiye gerekirse ATi X1650 ve Nvidia 6600 serileri ilk aklima gelenler
  • Merhaba,

Cevabınız için çok teşekkürler. Fiyat aralığını belirtmeyi unutmuşum. Yaklaşık 150 YTL ye kadar bir kart almak istiyorum. Kart seçimi konusunda yardımcı olursanız sevinirm...
  • Rica ederim

Oneri olarak bu linke bir goz atabilirsiniz, ya da Sapphire'in 2600Pro GDR2 kullanan karti cikti gecenlerde, ama biraz tuzlu diyorlar.

Link icin Buraya 1 Tik !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuJue -- 25 Ekim 2007; 10:55:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuJue

Rica ederim

Simdi yazacagim 2 kart belki butcenizi biraz asabilir ama ikisi de iyi kartlardir.
    Nvidia olarak PALiT 8600GT Sonic+
    ATi olarak ta HD 2600XT serilerine bakabilirsiniz

Arkadaşım, adam kartım x4 agpdiyor senin önerdiğin kartlar ise 16x pci-xlere göre...biraz daha dikkat lütfen.
  • Aynı durumdaydım bende. Dün kendimi sapphire x1650pro aldım. İlk izlenim çok iyi bilgisayarım farklı bir görüntüye kavuştu. taki şunu unutmamak lazım eski kartım fx5200 gibi bir kağnıydı. ondan sonra iyi geldi
  • zaten şimdi ekran kartlarının çoğu pcı-ex16 sen ise agp 4x arıyosun en azından 8x olsaydı daha iii bir ekran kartı alabilirdin.bance ekran kartından önce anakartını değiştir. :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

Arkadaşım, adam kartım x4 agpdiyor senin önerdiğin kartlar ise 16x pci-xlere göre...biraz daha dikkat lütfen.

Kucuk bir dalginlik oldu sanirim, kusura bakmayin insAllah

Mesajda gereken duzenlemeler yapildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet=game

zaten şimdi ekran kartlarının çoğu pcı-ex16 sen ise agp 4x arıyosun en azından 8x olsaydı daha iii bir ekran kartı alabilirdin.bance ekran kartından önce anakartını değiştir. :d

Doğru sölüyosun aslında ama mümkün olan en az masrafla en fazla verimi almalıyım. O yüzden Agp lerle idare etcez. Ayrıca Agp 4x li bir anakartla Agp 8x li bir ekran kartyı kullanılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemsul

Aynı durumdaydım bende. Dün kendimi sapphire x1650pro aldım. İlk izlenim çok iyi bilgisayarım farklı bir görüntüye kavuştu. taki şunu unutmamak lazım eski kartım fx5200 gibi bir kağnıydı. ondan sonra iyi geldi

Bu kartların baya iyi olduğunu duymuştum. Kaça aldın acaba, link verebilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.