Şimdi Ara

Ekran Kartınızı Üşütün. XIGMATEK BIFROST (GTX260, ATI 4850)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Ekran Kartınızı Üşütün. XIGMATEK BIFROST (GTX260, ATI 4850)
    Ocak ayında almış olduğum ekran kartı soğutucusunu ekran kartı modelini yükselttiğim için satıyorum.
    POWERCOLOR 4850 ile beraber kullanmıştım. OC siz yükte 40 Derece. OC'li yükte 50 derecenin üzerini görmedim.
    Ram soğutucuları ve bir miktar termal macunu durmaktadır. Öncelik Ankara içi satıştır.
    Ankara içi elden teslim olur.(Montajını da yaparız)
    Diğer illere önce havale sonra kargodur.

Fiyat: 35TL
    İnceleme linki
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-bifrost-vd1065-bifrost-nvidia-gtx-26028028588009600-&-ati-4850487038503870-vga-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45703

Ekran Kartınızı Üşütün. XIGMATEK BIFROST (GTX260, ATI 4850)
    Fiyat : 35 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Mart 2013 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel ürüne güzel fiyat
  • pm
  • bu fiyata bedava
  • Kartı aldım.Çok teşekkür ederim.Vatan bilgisayardan alanlar memnun.Görüntüsü etkileyici.Etkili bir soğutma yapacağını teknik özelliklerine bakarak tahmin edebiliyorum.
  • İyi günlerde kullanın. Benim için oldukça keyifli bir alışveriş oldu. Tekrar görüşmke üzere

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Teşekkürler .Aynı şekilde üstad.Buralara yolun düşerse buyur gel.yine sizle sohbet etmek isterim sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 1 Nisan 2012; 21:18:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd 4850, 4770 ve feel 460w psu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun 2 tarafada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.