Şimdi Ara

Ekran Kartını Degiştirebilirmiyim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok donanımsal bilgim olmadıgı için acemilige kapılıp bir leptop modeli aldım

ASUS K55V - SX735H Serisi

İşlemci : İnter Core i7 - 3630QM , 2.40 GHZ (Turbo 3,40)
    Ram : 6 GB
    HD : 750 GB
    Ekran Kartı : NVİDİA Geforce 610m+2gb

Sizde özelliklere baktıgınızda anlıyacaksınız ki ekran kartının pek uygun olmadıgını ve oyun oynerken grafik ayarlarından tamamen yararlanamıyorum

Bu LEPTOP un ekran kartını degiştirme sansımız varmıdır acaba . Var ise ne önerebilirsiniz ???

• çoğu laptopun ekran kartı değiştirilmiyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

çoğu laptopun ekran kartı değiştirilmiyor diye biliyorum

Bu leptop un ekran kartının degişip degiştirilmedigini ögrenme sansımız nedir
  • bende sordum ama mxm slotu gerekıyormus oda msı monster gıbı markaların laptoplarda oluyormus
  • Mesut bey ekran paneli değiştirmeye çalışmıştı. Garanti gidiyor onun için düşünmezsiniz zaten sanırım, yeni cihaz..
  • Laptopların çoğunda işlemci ve gpu anakarta lehimli olarak geliyor.Eğer sizin laptop azınlıktan ise teoride mümkün.Fakat bu seferde pratikte imkansız.Yani diyelim değişim mümkün.O zaman yurt dışından şuanki ekran kartınız ile aynı güç tüketimine ve ısı üretimine sahip fakat daha performanslı bir ekran kartı almanız gerekiyor.Tabi bu kartı gümrükten geçirmek falan da var.Zaten muhtemelen bir laptop parası daha vermeniz gerekecek.
    Anlayacağın boş iş.Yapılmaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.