Şimdi Ara

Ekran kartindaki mavi renkdeki isik nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartim bozuldu tamire gonderdim ve bozulan kartimin yerine ayni kartan yenisini gondermisler (
    ASUS ENGTX295) Sorum ønceki karti anakarta takip calistirdigimda sadece DVI girisinde yesil renli isik yaniyordu, yeni karta ise hem yesil onun altindada mavi renk isik yaniyor. Bunun sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1974 -- 7 Şubat 2012; 0:45:46 >

• mavi ışık güç bağlantılarının doğru yapıldığını gösterir.
    yeşil ışık kartın en az bir monitöre bağlı olduğunu gösterir
    kırmızı ışık kartta bir sorun olduğunu gösterir bu sorun genellikle kartın gereken gücü alamamasından kaynaklanır.
  • Cok tesekur ederim cevabiniz icin ama bende bu mavi ve yesil isik surekli yaniyor normalmi bu , guc kaynagida 1500w yeterli olmasi gerek
  • yeterli tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1974

Cok tesekur ederim cevabiniz icin ama bende bu mavi ve yesil isik surekli yaniyor normalmi bu , guc kaynagida 1500w yeterli olmasi gerek

1500wattmı :S hocma iyi okuunuzmu :D
  • elektirik faturasını merak ediyorum
  • Hazir konu acilmisken benimde elektirk faturasiyla ilgili bir sorum olacakti ,

Elimde hd4850 1gb 110 watt kart var su anda fakat Company of Hereos oynadigim icin ve internette okudugum kadariyla bu oyuna uygun kartlar nvidia kartlarmis.

Online Company of Hereos oynadigim icim bazen bir oyun 1 saat hatta bazen 2 saat bile sürebiliyor duruma göre günde en az 5 oyun oynuyorum .

Bu durumda kartimi Gtx260 sonic ( 278 yada 285 de olabilir ama onlar daha cok harciyor ) güc tüketimi 192 watt degistirsem elektirik harcamam konusunda durum ne olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklikta siyah mi beyaz mi?
    13 yıl önce açıldı
    Isinma ve mavi ekran problemi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.