Şimdi Ara

Ekran kartımla ilgili sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,direkt sorunun ne olduğunu söyleceğim. Ekran kartım R9 290 fakat onun yerine Intel HD4600 kullanılıyor.

Sorun dan önce ne yaptım ?
    1 senedir temizlemediğim kasa mı elektrikli süpürge, fırça ve peçeteyle temizledim.

Sorunu nasıl fark ettim ?
    Radeon ayarları nı açmam gerekiyordu ve bu hatayı alıyordum "radeon settings are currently not available" AMD CATALYST driver falan yükledim sorun düzelmedi. Dxdiaga bakiyim dedim ekran kısmında intel hd 4600 yazıyordu.

Radeon ayarlarını açmam gerekiyordu ve "Radeon settings are currently not available." hatasını alıyordum. AMD Catalyst driver falan yükledim ancak sorun düzelmedi.DXDIAG'a bakayım dedim,ekran kartı kısmında R9 290 değil, Intel HD4600 yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoratos -- 11 Eylül 2016; 20:49:31 >

• UP
  • Nvidia kullandığım için tam anlatamıcam fakat o ekran kartının driverını yüklediğinde ayrı bir denetim masası oluyor orda ayarları incele halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aoratos A kullanıcısına yanıt
    hd ekran kartı yeterli olduğu sürece onu kullanır
    yük binmeden r9 devreye girmez
    hataların sebebi farklı dır bence
  • benim laptopta da böyle iki ekran kartı var güç isteyen uygulama ve oyunlarda harici ekran kartını düşük performans isteyen office gibi uygulamalarda pilden tasarruf etmek için o/b ekran kartını kullanıyor. ben biostan o/b kartı kapattım sürekli harici ekran artı ile çalışıyor. hata yada çakışma yapmıyor böylece
    biostan onboard graphic card'ın karşısında ki seçeneği DİSABLE yaparsan sorunyaşamazsın
  • Valla arkadaşlar sorunu şanşa çözdüm. Yöneticiden intel hd yi devre dışı braktım bu sefer siyah ekran aldım. Pc açılıyodu ama full siyah ekran dı başka bir mönitor taktım bir de benimkini takınca siyah ekran düzeldi ekran kartı da düzeldi
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.