Şimdi Ara

EKRAN KARTIMI 1GB'Ta Yükselticem YARDIM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkdaşlar ßenim Ekran Kartım 512 Fakat 1 GB Alcam ßana Format Atıp ÖyLe Ekran Kartını Tak Yoksa Pek WerimLi Olmaz DediLer ßende Format Atmak İstemiyorum PC'mde Çok Önemli ßilqiLer ProqramLar Ve OyunLar Var Sizce Format Atmadan Ekran Kartını Taksam Nasıl Olur 2. Olarak Ekran Kartı FiyatLarı Ve En İyi Marka Hanqisi We PC ParçaLarı 2ye Ayrılıyoo Ama ßenimKi Hanqisi ßilmiyorm Nasıl Öqrene ßilirim ?? :) Yardımınız İçin Şimdiden TeşekkürLer Herkese İyi ForumLar...!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben ekran kartı deiştirirken hiç format atmadım atmak çok da gerekli deil.

http://blackbox.hardwaremania.com/

şurdan black box indir pcnin herşeyini örenirsin
  • yada everest ultimate programını kullanabilirsin.

ek olarak formata gerek yok.yeni ekran kartının driverını kurman işini görücektir
  • Pc sistemini yaz ona göre ana ekran kartı tavsiysinde bulunalım

sistemini bilmeden sana böyle bişeyde diyebilirim:) ama alırmısın bilemem yani nesil ekran kartı
    PowerColor HD4890 PCS+ 1 GB 256Bit GDDR5 16X
    Genel Özellikler

•Grafik Motoru RADEON HD4890
    •Bellek Miktarı 1GB GDDR5
    •Çekirdek Hızı 950 MHz
    •Bellek Hızı 1050MHz (4.2Gbps)
    •Bellek Arayüzü 256bit
    •DirectX desteği 10.1
    •Bus Standard PCIE 2.0
    •VGA Çıkışı Yes, By DVI to VGA converter
    •HDTV Çıkışı Yes, By HDTV Cable
    •TV Çıkışı Yes
    •DVI Çıkışı DVI-I x 2
    •Dual-link DVI Çıkışı Yes
    •HDMI Desteği Yes, By DVI to HDMI Adapter
    •HDCP Desteği Yes
    •OpenGL 3.0
    •ShaderModel 4.1
    •MicrosoftR DirectXR 10.1
    •ATI CrossFireXTM Multi-GPU Technology
    255,00 USD +KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Doktor -- 3 Aralık 2009; 23:01:17 >
  • Mevcut ekran kartınnı sürücüsünü "program ekle kaldır"dan sil. Sonra sistemi güvenli kipte açıp Driver Cleaner Pro ve Driver Sweeper isimli yazılımlarla artık temizliği yap.
    Sonra kartını çıkar, yenisini tak ve sürücüsünü kur. Bu kadar. Muhtemelen hiçbir sorun çıkmaz.

Geçmişte birçok kez yaptım bunu, hatta Catalyst kuruluyken GeForce, GeForce kuruluyken Radeon takıp kullanma gibi işlemler de yaptım. Bir sorun çıkmadı. Şu an da GeForce kullandığım sistemlerde kullanıyorum Radeon'u ve gene sorun yok.
  • Yardımlarınız İçin Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Arkaaşlar...!
    Ekran Kartını Deqiştirdim Fakat Pc'm 512 Mß Ekran Kartına Sahipken Kasmıyordu Taki 1 Gß 512 Mß Paylaşımlı Ekran Kartı Takana Kadar ( Ekran Kartı - PowerColor 512 Mß DDR2 1 Gß Hyper Memory HDMI HD 3450 ) Sistem ßilqilerim Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3,00GHz 3,02 Ghz 2 Gß RAM Çift Çekirdek Ekran Kartı 1024 Pc Parçaları Yanılmıyorsam DDR Fakat Şuan Takılı Olan Ekran Kartı DDR2 Kasılma Sebebinin Ekran Kartı We Ram'den Kaynaklandıqını Düşünüyorum Sizce Sebebi Ekran Kartı Weya Ram'mıdır Yoksa ßaşka Neden'den Dolayımı Kasıyodur Eqer ßaşka Neden'den Dolayı İse Nedendir Lütfen Acil Yardımmmm...! Şimdiden Yardım Eden Arkadaşlara Teşekkürler... NOT: Ekran Kartı DRİVER'i Kurdum...
    ...!

• Aradan tam 1 yıl geçmiş arkadaşım. Hiç bir şey öğrenmedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nvidia'nın veya ATI'nin driver'larını full kaldırmak için kendi programları var bununla kaldır. Yeni kartı tak. Windows'u yeniden kur diye Kim dediyse saçmalamış. Windows98 'de öyleydi.
  • Haklısın Fakat etkran kartını Takalı 1 Hafta Oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizma-tix

Nasıl Öqrene ßilirim ??

İlk önce Türkçe öğrenerek işe koyulabilirsin.
  • Arkadaşlar bu gibi konularda ; bu tip sorunları olanlar bu forumlarda araştırarak çözüm arıyorlar, bende çözümün devamını getirdimki aynı sorunu olan arkadaşlara faydamız olsun...Okey mi?

Ben de tahmin edebiliyorum tabiiki kartı alıpta burdan gelen cevabı beklemediğinizi. Elbette takıp kullanıyo olabilirsiniz.
  • 512mb Ram al.Sonra üstündeki çipleri sök.Lehim makinesiyle ekran kartına entegre et.Olur sana 1gb lık ekran kartı.
  • ramle ekran kartı bellegi aynımı bıde onu sen lehımleyemezsin
  • Fikirler We Yardımlar İçin Teşekkürler Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Pc'nin İçini Açtım İşlemci,Ram We Fanların Tozunu Aldım Fırçayla Temizledim Adeta Yosun Tutmuştu Pc'yi ßiraz Daha Hızlandıra ßilmek Adına Soqutucu Macun Sürdüm İşlemcinin Altına Pc Uçuyo Şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.