Şimdi Ara

EKRAN KARTIM KAC MB NERDEN ÖGRENEBİLİRİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
13.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kral_arthur_

güzel saglam bi ekran kartı ne kadar üstad? intel iyi markamı ? bide pc yi hızlandırmak istiyorum kendini cok kasıyo ne yapmam gerek ram mi yükseltmeliyim?

anakartın agp slotlu, cebindeki paraya göre sayısız kart var,
    ama seçeceğin kart AGP olmalı, seçenekler PCI-E olan muadillerine göre daha pahalı....
    ama en azından 150YTL'yi gözden çıkarmalısın, bu fiyata da 7600GS AGP gibi bir kart alınabilir,
    eğer 2.el forumundan kart alırsan daha da avantajlı çıkarsın,

sistemindeki ram miktarını artırarak kasmasını azaltabilirsin,
    kaç ram var nereden öğreneceğim diyorsan , WinKey+Pause tuşlarına basarak açacağın pencerenin sağ altında yazar
    (winkey sol ctrl ve sol alt arasında)
  • 2.el bölmnden güwendigin saglam bi ekrankartı göstereblrmsin bana üstad? fiyatta 200 ytl dn fzla olmasn mümknse,bide 240 mb ram yazyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_arthur_ -- 12 Ağustos 2007; 3:01:01 >
  • quote:

2.el bölmnden güwendigin saglam bi anakart göstereblrmsin bana üstad? fiyatta 200 ytl dn fzla olmasn mümknse,bide 240 mb ram yazyr.

ramin 240 olması ilginç, tahminimce toplam 256 mb ram var sistemde,
    rami en az 512MB'a yükseltmen lazım, (1GB daha iyi olur)
    anakartın yanılmıyorsam DDR400'e kadar destekliyor, bu ramleri 2. el forumundan bulabilirsin,
    2. el forumunda ekran kartları bölümüne gir, hemen şimdi bulamasan da bir kaç güne kadar mutlaka bulursun,
    oldukça hareketli bir forum burası, 3-4 seöenek içinden en iyisini istişare edip alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Ağustos 2007; 3:05:04 >
  • üstad ben anlamamki simdi sen nasıl bişeye bkmam gerek tam onu söle özellikleri filan ben bakarım.hic anlmyrum cünkü bnlardan
  • quote:

üstad ben anlamamki simdi sen nasıl bişeye bkmam gerek tam onu söle özellikleri filan ben bakarım.hic anlmyrum cünkü bnlardan

ekran kartı için "AGP" olanlara bakacaksın, 256, 512 farketmez, (farketmez derken, 512 olması her zaman 256 olanlardan iyi değildir anlamında söylüyorum) zaten kartların biçilen değerleri 3 aşağı 5 yukarı piyasasındadır...
    ram alacaksan da aynı forumun Ram bölümünden DDR400 ramlere bakacaksın, artık +256 mı alırsın, +512 mi alırsın sen karar vereceksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Ağustos 2007; 3:19:59 >
  • walla üstad dükkan filan bile bulamadım bn forumda senin imzandan cıktım ama ekran kartı bölümü filn cıkmadı önme

• ya su x1600 9600 filan sayıları yüksek olmasmı ii alck olmasmı?
  • quote:

ya su x1600 9600 filan sayıları yüksek olmasmı ii alck olmasmı?

sana sırayla yazayım aklıma gelenleri, en sağdaki en iyi

9600 < 9800 < 1300Pro = 6600TD < 6600GT = 1600Pro < 1650Pro < 7600GS < 6800TDH < X800GTO <X800XL < X850Pro < X850XT = 7600GT < 1900GT < 1950Pro vs...

(arada diğer arkadaşların farklı yorumlayabileceği başka kartlar da vardır elbette, bu saatte benim aklıma bunlar geldi, zaten amaç şu bundan iyidir değil,
    alabileceğin kartların listesini yapmak, kimine göre bu sıralamalar yanlış olabilir, üzerinde durduğum konu farklı)

yalnız seçeceğin kartın PCI-E modelleri de var, AGP olması gerektiğini unutma...
    Ayrıca bunların dışında bir kart alacaksan "64 bit" , Hyper Memory, Turbocache gibi performans azaltan özellikleri olmamasına dikkat etmelisin,
    gerçi AGP kartlarda daha az rastalnılıyor bunlara ama olsun, fazla bilgi göz çıkarmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 12 Ağustos 2007; 4:29:12 >

• Arkadaşım eğer farklı bir alternatif yok ise ben Sapphire 128MB 9550 ekran kartımı satıyorum.

50YTL.

Gerçi o kadar öenmli bir detay değil ama yanında. Full sürüm orjinal The Sims oyunu ve gene orjinal Annacondas oyunu vereceğim

Ve CD sini bulabilirsem gene orjinal Fifa oyunu var. (98 mi kaç hatırlamıyorum.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım eğer farklı bir alternatif yok ise ben Sapphire 128MB 9550 ekran kartımı satıyorum.

50YTL.

Gerçi o kadar öenmli bir detay değil ama yanında. Full sürüm orjinal The Sims oyunu ve gene orjinal Annacondas oyunu vereceğim

Ve CD sini bulabilirsem gene orjinal Fifa oyunu var. (98 mi kaç hatırlamıyorum.)

üstad ben pek anlmyrum dedigim gibi ama sanırım en soldakinden bile kotü durumda sninki ? TRQX n dedigne göre yni.

http://urun.gittigidiyor.com/512MB-ATI-RADEON-X1600PRO-128BIT-AGP-EKRAN-KARTI_W0QQidZZ5711264

su ürün hakknda hemen bi acıklama yaprsanız cok sevinirim 20 dkk sı filan kalmıs

• o ekran kartına o kadar para verilmez. ikinci el forumda 90 ytl ye 6600gt ler var hemen hemen performansları aynı. hatta bu ekran kartının aynısını 90-100 ytl ye satanlar var. millet nasıl atlamış bu karta böyle ya 150 yi bulmuş fiyat nerdeyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melalcholic

o ekran kartına o kadar para verilmez. ikinci el forumda 90 ytl ye 6600gt ler var hemen hemen performansları aynı. hatta bu ekran kartının aynısını 90-100 ytl ye satanlar var. millet nasıl atlamış bu karta böyle ya 150 yi bulmuş fiyat nerdeyse.

eywallah üstad. bana su forumda satılan iknci el ürünlerden saglam işimi görcek olan bitane kartın linkini verinde bakim ya branın dükkanından bişi anlamadım cözemedim hala
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.