Şimdi Ara

Ekran kartım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blgisayarım'a format attıktan sonra blgsyr ekran kartımı görmüyor.Javayı yükleyemiyorum.En az 20,25 kere indirdim ama yinede olmuyor yüklenemedi anlamına gelen uzun bir metin geliyor.Önceki sürümlerini de hep kaldırdım.Ekran kartım ATİ RADEON SAPHİRE 1gb -4650 -128BİT ve ne hikmetse atinin kendi sayfasına birtürlü ulaşamadım hep farklı yerlerden yazılım indirdim ama bir işe yaramadı.Ekrandaki yazılarım silik,görüntü yü kaydırırken kare,kare oluyor ve iz bırakıyor.Oyunlara girdiğim zaman beyaz bir ekran geliyor ve öylece kalıyor flash player yüklü olmasına rağmen filimleri izlemeye başlayacağım zamanlarda flash player yok uyarısı geliyor.İşletim sistemim windovs wista 32 bit

• Ekran kartını görmüyor derken ne demek istedin. Görüntü gelmiyor da onboard'a mı taktın yoksa formattan sonra hala ekran kartından görüntü aldın ve çözünürlük düşük vs. den mi bahsediyorsun.
    2. si ise driver yüklemen gerek.
    Bu bahsettigin ekran kartının işletim sistemine uygun direk driver linki:
    Vista 32 bit hd 4650
    1.si ise driver kurabilmek için kartın takılı olması gerek yoksa driver kurulumu başlamaz ayrıca sorun hakkında daha fazla ayrıntı vermen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezman987

Ekran kartını görmüyor derken ne demek istedin. Görüntü gelmiyor da onboard'a mı taktın yoksa formattan sonra hala ekran kartından görüntü aldın ve çözünürlük düşük vs. den mi bahsediyorsun.
    Vista 32 bit hd 4650
    1.si ise driver kurabilmek için kartın takılı olması gerek yoksa driver kurulumu başlamaz ayrıca sorun hakkında daha fazla ayrıntı vermen gerek.

Daha nsl açık yzlır blmyrm inanki:Sistem/aygıtyönetisi/grüntü bağdaştırıcıcıları/standart VGA grafik bağdaştırıcısı. daha önceden kendi ekran kartımın ismi yazardı orada.Driver için kartımın takılı olmasını sylemişsin o takılı olmadan mntr'e grntü gelmezki zaten.verdiğin linkten indirdim ama değişen brşey olmadı.Başlat menüsünden arattırdığımda sonuç bulunamadı diyor.Ama program kaldırma kısmına bakınca orada grnyr.

• quote:

Orijinalden alıntı: morfin11

quote:

Orijinalden alıntı: rezman987

Ekran kartını görmüyor derken ne demek istedin. Görüntü gelmiyor da onboard'a mı taktın yoksa formattan sonra hala ekran kartından görüntü aldın ve çözünürlük düşük vs. den mi bahsediyorsun.
    Vista 32 bit hd 4650

Daha nsl açık yzlır blmyrm inanki:Sistem/aygıtyönetisi/grüntü bağdaştırıcıcıları/standart VGA grafik bağdaştırıcısı. daha önceden kendi ekran kartımın ismi yazardı orada.Driver için kartımın takılı olmasını sylemişsin o takılı olmadan mntr'e grntü gelmezki zaten.verdiğin linkten indirdim ama değişen brşey olmadı.Başlat menüsünden arattırdığımda sonuç bulunamadı diyor.Ama program kaldırma kısmına bakınca orada grnyr.

Sesli harfleri kullanmayi deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• toshiba L505 11E model laptopa sahibim ve içinde ati 4650 ekrankartı mevcut ve upgrade yapmak istiyorum ama hangi modeli tavsiye edersiniz yada en üst hangi modeli takabilirim o kadar kişiye sordum kimse yardımcı olmadı sizden yardımlarınızı acil bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    9 ay önce açıldı
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı :)
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.