Şimdi Ara

Ekran kartı yeniden kurulumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19" WS monitör var ama çözünürlük seçeneklerinde 1440*900 yok. Bir de bilgisayar monitörü crt olarak görüyor. Seçeneklerde 1280*800 var ama onu seçince de yazılar sıkışmış ve ekranın alt ve üst kısımları kaymış olarak görünüyor. Bunu nasıl düzeltirim diye sormuştum yine dh de, ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeniz sorunu çözer demişlerdi ama yapamadım. Anlatabilecek olan var mı? Ekran kartının ne olduğunu bilmiyorum ama aygıt yöneticisinden baktığımda ekran bağdaştırıcılarında VIA Chrome9 HC IGP yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 24 Şubat 2008; 17:11:16 >

• Masaüstüne sağ tıkla özellikleri seç. Sonra ordan ayarlar bölümüne gel orda yazar. Resimdeki gibi.

• Ekran kartı Chrome9 HC IGP yazıyor. Ama çözünürlüğü 1440*900 yapmak istiyorum seçeneklerde yok. 1024*768 de kullanınca da herşey basık görünüyor. Ekran kartını nasıl kaldırıp tekrar yükleyebilirim?
  • masaüstünde sağ tıklamalısın
  • Masaüstünü sağ tıklat ne demek şimdi. Bende biliyorum çözünürlük değiştirmeyi ama seçeneklerde yok 1440*900
    800*600,1024*768,1280*768,1280*800,1280*1024 var
    Benim sorduğum ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmak.

Monitör de bu ama bilgisayarın bütün parçaları casper olduğu için üstünde casper yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 24 Şubat 2008; 18:06:25 >

• Chrome yazıyor tahminim s3 bunlar. Onlardan pek anlamam kartının modelini google'a yaz yanına driver diye ekle arat aklıma bu geliyor yada s3 ün sitesine bakman gerek driver için (tabi eğer tahminim doğru ve kartın s3 ise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GameX]Bortu -- 24 Şubat 2008; 18:11:01 >
  • Evet s3 . S3 programı da yüklü bilgisayarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.