Şimdi Ara

Ekran kartı ve psu alındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim bu konuyu aslında birşey öğrenmek için açmadım hepinize teşekkür etmek için açtım sayılır.Yaklaşık 1 haftadır kart arıyorum.İşlemcimi yazıyorum darboğaz olur mu diyorum hiç sıkılmadan usanmadan cevap veriyorsunuz.Bugün itibari ile vatan bilgisayardan %25 indirimden faydalanıp XFX HD6850 Çift Fanlı ekran kartını ve OCZ 650WATT +80 psu yu toplam 497 tl ye satın aldım şuanda kurmadım sisteme psu nasıl takılıyor bilmiyorum hiçte denemedim.Hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için yardım ettiğiniz için...Ayrıca aldıklarımada yorum yapmak isteyen olursa çekinmesin lütfen iyi etmişsin kötü etmişsin tarzından her türlü yoruma açığım...

• Hayırlı olsun.
  • teşekkür ederim ...
  • Vatan'da 650'lik OCZ gözükmüyor ama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Vatan'da 650'lik OCZ gözükmüyor ama?

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/ocz-ocz-zs650w-eu-zs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59915
    işte burada dostum bende ilk seferde bulamamıştım watt üzerinden değilde fiyat veya marka üzerinden bakınca bulunuyor

• HAYIRLI OLSUN.
  • Tesekkurler ekran karti alacaklara oneririm bence performansi tatmin edici seviyede bir kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.