Şimdi Ara

ekran kartı ve power supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim power supply de 1 tane P4 X1 var ama ekran kartımda 6 pin girişi var yalnız power supply deki P4 X1 anakarta bağlı ne yapmam gerekiyor acil yardım lazım anakartım eski pusku bir anakart
    foxconn 2ab1
    power supply 250 watt :/
    yeni aldığım ekran kartı sapphire r7 nitro 370 6 pin li 4 gb acil mesaj bekliyorum

• benim en kötü bu power supplyi 350 watt ile değiştirmem gerekiyor ama :/ ama denemem lazım ekran kartını şimdilik ne yapmam gerekiyor
  • kanserli64 kullanıcısına yanıt
    Merhaba güç kaynağınız günümüz için yetersiz, en azından 600 watt civarı ama özelliklede üzerinde 80plus ibaresi olan bir güç kaynağı almanızı öneriyorum. Böylece ilerde daha güçlü bir ekran kartı alsanızda yada sisteminizi yenilesinizde güç kaynağı değiştirmenize gerek kalmıyacaktır.
  • ekran kartı önerilen güç kaynağı 500 watt yalnız ekran kartının harcadıgı 150 watt benim işlemci ve anakart hard disk eski model zaten tahminimce fazla harcamaz foxconn 2ab1 anakart incelerseniz sevinirim ayrıca 4 pin power supply de 1 tane var oda anakarta baglı ben onu cıkartıp ekran kartına taksam olurmu sonucda anakarta ATX 20 pin anakarta takılı bilgi verirsen sevinirim :/
  • Baska psu alip kullanicaksiniz 6 pin gucunuz yoksa calismaz o 4 pin islemci icindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psu dan cıkan 2 adet 4 molex pin var ama ekran kartının icinden 6pin dönüştürücü cıkmadı bu arada ekran kartı 6 pin girişli şimdi connector cıkmadı ama connector alsak yani 2x4 molex 6pin şeklinde bunu 1x 4 molex =6 olarakmı yoksa 2x4 molex = 6 pin olarakmı bağlamak gerek az 250 watt hic bir şekilde yetmez mi?
  • Ekran kartinizi almadan once psunuza baksaydiniz keske molexle ekran kartini calistirmamayu calismada bosta 4 pini 6 pine donusturucelere yonelin ama saglikli calismasini istiyorsaniz pahali olmayan 450 watt psu aliniz 100 tl civarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.