Ama o ses kesiliyo işte kardeşşşş anlamıyomusun sürekli ses gelse amennaa ses gelmesi benim için iyi kasma gidiyor ses gelince kasma yok ses olmayınca kasma var
a4technic
kullanıcısına yanıt
Fazla ısınmıyo kardeşim 2 ay oldu hala yanmadı :DD oyunlarda bile sıcaklık 50-60 daha yüksek hiç olmuyo :DD Ama adamın suçu yok ekran kartının macununu kazıdığımı bilmiyodu kasayı almaya gidince aklıma geldi :D söyledim ısınma yapmadı ama ısınma yaparsa sen getir dedi
quote:
Orijinalden alıntı: TheScripi
Ama o ses kesiliyo işte kardeşşşş anlamıyomusun sürekli ses gelse amennaa ses gelmesi benim için iyi kasma gidiyor ses gelince kasma yok ses olmayınca kasma var
Kardeş ben sana şimdi ne desem sen anlamak istemicen galiba harddisk bu sürekli okuma yazma vs yapmaz o gelen ses harddisk başka ötcek bişey yok kasada harddiskin işlem sesi, eğer harddiskinde fiziksel bir sorun olsa normaldede yapar oyun dışındada yapardı yani bu kasma senin donanımınla alakalı sese takma eğer gerçetken birebir sesle alakalı ise aç kasayı ses neyden geliyor ona bak nasıl geliyor ne yapınca ses geliyor kasınca ses mi geliyor yoksa ses gelince mi kasıyo iyice bi incele uzaktan teknik servis gibi yeteneğimiz yok sistemininde kasması gayet normal fotoğraflardanda bu anlaşılıyo
Kardeşim zaten sadece oyunlarda yapmıyor videolardada vb. şeylerdede yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheScripi
Kardeşim zaten sadece oyunlarda yapmıyor videolardada vb. şeylerdede yapıyor
o zaman siz bence teknik destek alın harddisk sorunlu gibi o zaman
Çok teşekkür ederim kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme