Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 3 sene önce masaüstü hp pavilion marka, h8-1100 tr model bilgisayar aldım. (http://support.hp.com/tr-tr/product/HP-Pavilion-HPE-h8-Desktop-PC-series/5146418/model/5178706/document/c03031739/ )
    şu an ki sistemim
    işletim sistemi: windows ultimate 64 bit
    işlemci: intel i7-2600 cpu 3.4 ghz
    ram: 6 gb
    harddisk: 2 gb
    anakart: IPISB-CH2 (Chicago) (http://support.hp.com/tr-tr/product/HP-Pavilion-HPE-h8-Desktop-PC-series/5146418/model/5178706/document/c02854392 )
    ekran kartı: nvidia geforce gt 545 3gb

ekran kartımdaki problemden dolayı ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum, ancak anakartı değiştirmeme gerek olur mu?
    beni uzun süre götürecek bir ekran kartı istiyorum.ona göre anakartı da değiştirmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanatar990 -- 28 Mart 2015; 19:16:56 >

• Anakartı değiştirmenize gerek yok , ortalama bir bütçeniz varsa R9 280X alın 2 ci el 500 TL ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Anakartı değiştirmenize gerek yok , ortalama bir bütçeniz varsa R9 280X alın 2 ci el 500 TL ye.

cevabınız için teşekkürler.
    dediğiniz modele baktım.
    bu model ekran kartlarının kasaya monte edilen kısmı(kablo bağlanan yerleri) biraz geniş gibi, bu yönden sıkıntı yaşar mıyım? benim ekran kartımın girişler biraz daha basık(üst alt mesafesi) gibi.kasanın raka yuvaları genişletilebiliyor mu? ( hardware dan çok anlamıyorum:( )

benim ekran kartım

::

ekran kartı tavsiyesi olan? ekran kartı tavsiyesi olan?

• bir de bu ekran kartları ddr5, işlemci ve anakart ile uyum sorunu olur mu?
    anakart yuvaları 1 PCI Express x16, 3 PCI Express x1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanatar990 -- 28 Mart 2015; 20:01:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.