arkadaslar bilgisayarıma bi ekran kartı alacam oyunları kaldırması onemli ben msı rx9550 td128 dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim
giriş seviyesi için iyibir kart kısacası satış vereceğin parayı hakediyor
iyi bir kart overlock yaparsan daha ii olur
Powercolor ATI Radeon X1800XT diyorum. Başka bir şey demiyorum. Fiyat versen daha iyi olur.
sagolun dostlar bide bisi sorcam islemci icin ,ntel dusunuyodum ama arkadaslar amd daha ii olur ayrıca ucuz dediler anlamadım kafam karıstı tavsiyeniz nedir
quote:
Orjinalden alıntı: grandturk85
Powercolor ATI Radeon X1800XT diyorum. Başka bir şey demiyorum. Fiyat versen daha iyi olur.
fiyat 60 70 dolar arası bence ideal bi kart
quote:
Orjinalden alıntı: umustbeawful
quote:
Orjinalden alıntı: grandturk85
sagolun dostlar bide bisi sorcam islemci icin ,ntel dusunuyodum ama arkadaslar amd daha ii olur ayrıca ucuz dediler anlamadım kafam karıstı tavsiyeniz nedir
oyunlarda herzmn amd intelden ustundur! sende oyun oynıcam diosn o zmn tabikide amd almalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: florida
quote:
Orjinalden alıntı: umustbeawful
oyunlarda herzmn amd intelden ustundur! sende oyun oynıcam diosn o zmn tabikide amd almalısın.
dogru diyonda simdi oyunlarda guzel olup da baska işlemlerde herhangi bi sorun bi kısıtlama yaratır mı amd.acıkcası bek bi bilgim yok bu konuda bi yardımcı olun
Hem oyun hem fiyat istiyorsan AMD al. Ben Intelciyim ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme