Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kasmalar kesin olarak çözülmeyebilir ama.Oyun korsansa ondan kasıyor da olabilir.Ayrıca amd işlemciler dying lightta iyi performans veremiyor.
  • Hocam sağolun sizi çok uğraştırdım ama büncel bi bilgim olmadığı için yanlış birşeye para vermek istemiyorum GTX 950 ler de oyunlarda R9 270x le çok yakın FPS veriyor fakat GTX 950 nin fiyatları biraz daha düşük ( iyi modellere baktığımızda ASUS MSİ vb). GTX 950 daha mı mantıklı olur?
  • almak istediğin ekran kartını ben aldım(msı r7 370 4gb ). ama bu yorumları görünce pişman olmadım desem yalan olur. sizin dediğiniz oyun indirip oynayayım bari. tam anlamadığım için fps fln da bilmiyorum. ama gtx alsam daha iyiymiş diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut__ozi

Hocam sağolun sizi çok uğraştırdım ama büncel bi bilgim olmadığı için yanlış birşeye para vermek istemiyorum GTX 950 ler de oyunlarda R9 270x le çok yakın FPS veriyor fakat GTX 950 nin fiyatları biraz daha düşük ( iyi modellere baktığımızda ASUS MSİ vb). GTX 950 daha mı mantıklı olur?

Düşük fiyatlı olanı alın.Gtx950 daha yeni bir karttır üstelik daha az güç tüketir.Ben olsam gtx950 alırdım.
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Valla son 3 4 gündür kafayı yicem fps değerleri videolar yazılar vb. aslında aralarında çok çok büyük fark yoksa birini seçip almak lazım çünkü çok fazla alternatif var ve 50 100 lira oynadıkça daha iyilerini alabiliyosunuz o insanın kafasını çok karıştırıyo (benim kafamı yani :D). Isı değerlerine bakıp iyi birşeyde karar kılmak lazım yoksa bu işin içinden çıkılmaz :D
  • Eyw hocam bende biraz araştırdım güç tüketimi ve ısınma olayı GTX950 de daha iyi ve FPS değerleri de hemen hemen aynı zaten Zotac ın GTX950 AMP edition ından herkes memnun baya olumlu yorumlar okudum onu alıcam artık vatanda kimseleri dinlemeden :D teşekkürler tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut__ozi

Eyw hocam bende biraz araştırdım güç tüketimi ve ısınma olayı GTX950 de daha iyi ve FPS değerleri de hemen hemen aynı zaten Zotac ın GTX950 AMP edition ından herkes memnun baya olumlu yorumlar okudum onu alıcam artık vatanda kimseleri dinlemeden :D teşekkürler tekrardan

Fiyatlarını bilmiyorum fakat en ucuz markayı almaya çalışın.
  • hocam 50 -100 tl üstü derken 3000 tl ye kadar çıkası geliyor insanın. o yüzden 4 gb 256 bit 680 tl iydir dedik aldık. çok fazla fiyat olarak keseyi zorlamadan güzel bir kart alırsın umarım.
  • 380 960 tan 950 370den daha başarılı buluyorum. 380 bile vram başarımı 3.2gb iken 370 4gb nün altından kalkamaz düye düşünüyorum.
    Gtx 950 upgrade için güzel bir kart
    Lakin 2gb lik kartın idare etme süresi çok kısa olacaktır. Vram dolduktan sonra ramlere kayan bellek kullanımında fsb,caslatency ve bellek hızları önem arz etmeye başlayacaktır.

Sonuç olarak şuan yapacağınız masrafa değsin düyorsanız minimum kart r9 380 4gb modeli olmalıdır. 750 civarı bir fiyatı var. Diğer 2 gblik kartların fiyatıda 600tl civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sistem toparlıyorum oyunda oynamak istiyorum ama daha çok meslek gereği autocad 3d max vb programlar kullanıyorum firepro ve quadro kartlara çok pahalı geldi max 2500 liraya önereceğiniz bir ekran kartı var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.