Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gigabyte ga-p35-ds3l bu anakart ve xeon e5450 işlemci ve 4 gb ram var ekran kartım hd 5770 güç kaynağı 500w

ekran kartımı değiştirmek istiyorum r9 270x almayı düşünüyorum 2.el sizce sistem darboğaza girermi girerse uygun bi ekran kartı önermenizi istiyorum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bu arada 4 gb daha ram alacam 8 gb ram olacak o şekide düşünebilirsiniz.

• Yılbaşını beklemeni öneririm. Zira r9 300 serisi bekleniyor, işlemcini de yenilersen tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acholate

Yılbaşını beklemeni öneririm. Zira r9 300 serisi bekleniyor, işlemcini de yenilersen tadından yenmez.

hocam işlemcimi yeni değiştirdim zaten gigabyte r9 270x windforce 3x buldum 2.el fiyat uygun bu ekran kartını almayı düşünüyorum ama işlemciyle nasıl çalışır bilmiyorum darboğaza girermi acaba
  • arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum ona göre kart almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-dual-x-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti-14274.html

hocam peki bu işlemciyle dar boğaz olurmu birde 500 watt psu yetermi bu ekran kartına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okan2266 O kullanıcısına yanıt
    İşlemci darboğaz konusuna bu kadar kafanızı takmayın derim. İşlemcin o kadar kötü değil. 500 watt psu da yetecektir.
    Darboğaz olduğunu fark edersen sorunu overclock ile çözersin. %5 -10 arası bir kaybın olur en fazla bunun içinde r7 260 serisine inmeye değmez.
  • quote:

İşlemci darboğaz konusuna bu kadar kafanızı takmayın derim. İşlemcin o kadar kötü değil. 500 watt psu da yetecektir.
    Darboğaz olduğunu fark edersen sorunu overclock ile çözersin. %5 -10 arası bir kaybın olur en fazla bunun içinde r7 260 serisine inmeye değmez.

teşşekkür ederim hocam tavsiyeniz için birde yukarıda bi kart önermişsiniz benhttp://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/gigabyte-r9-270x-windforce-oc-review/ bu kartın 2.elini almayı düşünüyorum inceleme puanları çok güzel bizim forumda videosuda var uygun fiyata bulursam sizin dediğinizi mi alayım yoksa bu kartımı almalıyım şimdiden teşkkür ederim

Hocam gigabyte kaliteldir. Alabilirsiniz ancak sapphire ile arasında 100 Tl den fazla fark varsa değmez diye düşünüyorum. 100 TL ye işlemci soğutucu alınıp overclock yapılabilir.
  • Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdi arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı alacağım ve 2 tane sini çok beğendim yani sizce pc min özellikleri bunlara olurmu

Bilgisayarımın özellkileri:

RAM:2 GB
    İŞLEMCİ:İntel(R)Pentium(R) Dual CPU E2140 @1.60GHz 1.61GHz
    Sistem Türü: 32 bit işletim sistemi
    İşletim sistemi:Windows 7 Home Premium

Anakart:
    Bilgisayar Adı:Asus
    İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 32 bit(6.1,Yapı 7601)
    Sistem Üreticisi:Mıcro-STAR INTERNATIONAL CO,LTD
    Sistem Modeli:MS-7507
    BIOS:Default System BIOS
    Bellek:2048 Ram
    Directx Sürümü:DirectX 11

Ve beğendiğim ekran kartları :

1.http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

2.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-240-silent-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet2323 -- 16 Aralık 2014; 13:32:17 >

• quote:

Hocam gigabyte kaliteldir. Alabilirsiniz ancak sapphire ile arasında 100 Tl den fazla fark varsa değmez diye düşünüyorum. 100 TL ye işlemci soğutucu alınıp overclock yapılabilir.

hocam teşekkür ediyorum ekran kartını yakında alacam o zaman sizden soğutucu markası isterim
  • Muhammet2323 M kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz çok iyi değil işlemci ve ram yetersiz ancak o kartlar o paralara yazık. Forumdan ikinci el bölümünden 100-120 TL arası Hd 5770 alıp yanına birde işlemci alabilirsiniz. Yada 2 gb ram daha alabilirsiniz. Ayrıca anakart ve güç kaynağınızı da söyleyebilir misiniz ?
    Rica ederim. Allahın izniyle soğutucuda buluruz.
  • Arkadaşlar size bişey sorucam

mesela 4 gb ram ile 4gb ekran kartı desteklermi yani illa 4 de 2 mi olması gerekiyor 4 de 4 olurmu ???????????????
    :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.