arkadaşlar ddr2 yi pek tavsiye etmiyolar.. ddr3 alın diyolar HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 falanmı düşünsem acaba diyorum, gerçi hem bütçemi biraz aşıyor, hemde sistemimle uyumlu çalışırmı tereddütünü yaşıyorum.. 350 watt lık psu war mesela.. teşekkür ederim..
2. el 4870 alınabilecek en iyi f/p ürünüdür gözardı etme sakın 5800 serisi biraz ucuzlayıp yaygınlaştıktan sonra 150 lira filan olur piyasası diye düşünüyorum
Sen 350w psu ile dediğin gibi hd4670i alsan iyi olur. Yalnız 1gb olduğu için değil gddr3 olduğu için alıyorsun arkadaşım, bende senin üzerinden tekrarlayayım. Daha da yüksek performans istersen orta-üst sınıf dediğim hd4770i alabilirsin. Güç kaynağından yana sorun yaşama çünki kaç senedir kullanmakta olduğuna göre değişir ondan beklenti.
arkadaşlar ddr2 yi pek tavsiye etmiyolar.. ddr3 alın diyolar HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 falanmı düşünsem acaba diyorum, gerçi hem bütçemi biraz aşıyor, hemde sistemimle uyumlu çalışırmı tereddütünü yaşıyorum.. 350 watt lık psu war mesela.. teşekkür ederim..
Evet. Şahsen ddr2 bellekli bir kartı tavsiye etmiyorum. Yukarıda gösterilen kart yerine gddr3 bellekli hd4650 alın. Biraz oc ile hd4670 performansı verir. OC olmasa bile performansı ddr2 bellekli olna modelinden daha iyidir.