Şimdi Ara

Ekran kartı sürekli hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus HD4670 ekran kartım var.Driver yüklü , toz yok , termalini yeni değiştirdim ama oyunda 1080p video izlerken önce görüntü 5-6 saniye donuyor sonra amd görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu bildirimini veriyor. Bu olay 1 -2 kez daha olduktan sonra görüntü mozaikleşip mavi ekran veriyor. Daha önce bu sorun yoktu 1 haftadır çok sıkıntı çekiyorum. Sıcaklık değeride 60 ın üstüne çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

sistemim imzada olduğu gibi sadece işlemci 4.0 ghz de çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakeOfFire1 -- 12 Temmuz 2013; 18:41:00 >

• - Bir önceki ekran kartını sürümünü yükleyin. Sonucu bize bildirin.
  • nasıl ulaşabilirim bir önceki sürümüne.
  • - Google'dan aratabilirsiniz. Fakat öncelikle şuan ki sürüme bakınız.
  • En son sürümünü kullanıyorum. Sürücümün en son sürümü ocak ayında çıkmış. Ben bu sorunu son 1 haftadır alıyorum.
  • HD 4670 kullanıyorum.Hem xp de hemde win 7 ultımate 32 de aynı sorunu çok sık yaşadım.GPU hızını 750 den 730 çektikten sonra düzeldi.Aylar geçti hiç bir sorun yok.

Bir kullanıcımız aynı sorunları alıyormuştu bu işlemi uyguladıktan sonra düzelmiş. Ben bunu nasıl yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakeOfFire1 -- 12 Temmuz 2013; 18:55:54 >
  • Merhaba;

- Buna benzer bir sorun bende yaşamıştım. Bir önceki ekran kartının sürümünü yükleyerek gidermiştim.

- Bu yüzden size de bir önceki sürümü yüklemenizi tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LakeOfFire1

HD 4670 kullanıyorum.Hem xp de hemde win 7 ultımate 32 de aynı sorunu çok sık yaşadım.GPU hızını 750 den 730 çektikten sonra düzeldi.Aylar geçti hiç bir sorun yok.

Bir kullanıcımız aynı sorunları alıyormuştu bu işlemi uyguladıktan sonra düzelmiş. Ben bunu nasıl yapabilirim

- GPU hızını aşığı çekmeyi mi diyorsunuz?
  • şuan bir önceki driveri yükledim sorun olursa tekrar 750 den 730 a çekmeyi düşünüyorum.
  • quote:

şuan bir önceki driveri yükledim sorun olursa tekrar 750 den 730 a çekmeyi düşünüyorum.

- Fakat GPU hızını aşağı çekmek biraz riskli.
  • sanırım bir önceki sürüm sorunu çözdü hala hata almadım
  • Sorun hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakeOfFire1 -- 13 Temmuz 2013; 13:22:54 >
  • Artık hata vermeden görüntü mozaik olup mavi ekran veriyor
  • çözüldümü sorun :)
  • RAM slotlarını kaydırınca çözüldü. Teşekkürler @GT.R
  • Bugün benim ekran kartida bu hatayı veriyor. Sonra.donuyor ve resetliyor kendini. 2 yıldır sorun yoktu. Gtx465 ekran kartim. Xp 32 bit kullanıyorum. Driveri kaldırdim.sonra driver sweeper ile silip tekrar kurdum ama nafile.sizce sorun ne? Ne koku nede başka birsey var. Cihaz tertemiz toz kır yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankguven

Bugün benim ekran kartida bu hatayı veriyor. Sonra.donuyor ve resetliyor kendini. 2 yıldır sorun yoktu. Gtx465 ekran kartim. Xp 32 bit kullanıyorum. Driveri kaldırdim.sonra driver sweeper ile silip tekrar kurdum ama nafile.sizce sorun ne? Ne koku nede başka birsey var. Cihaz tertemiz toz kır yok

ben ekran kartını değiştirdim 1 hafta kullandım sorun devam etti. 2+4 gb ram kullanıyordum sorun 4 gblık ram. onu söktükten sonra çözüldü.

• LakeOfFire1 kullanıcısına yanıt
    Dostum Sorunun driverini tekrar kurmayı ya da güncellemeye dene...
  • ben hallettim sorunu rami servise verdim . tamamen ramle alakalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankguven

Bugün benim ekran kartida bu hatayı veriyor. Sonra.donuyor ve resetliyor kendini. 2 yıldır sorun yoktu. Gtx465 ekran kartim. Xp 32 bit kullanıyorum. Driveri kaldırdim.sonra driver sweeper ile silip tekrar kurdum ama nafile.sizce sorun ne? Ne koku nede başka birsey var. Cihaz tertemiz toz kır yok

ben ekran kartını değiştirdim 1 hafta kullandım sorun devam etti. 2+4 gb ram kullanıyordum sorun 4 gblık ram. onu söktükten sonra çözüldü.

arkadaslar artık hiç gelmiyor. simsiyah ekran geliyor. yeni driverda yukledim. simdi mavi ekran hatası veriyor. kendini resetliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.