ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM NORMAL PCDE GEZERKEN BİSEY YOK AMA ONLİNE OYUNLARA FELAN GİRDİĞİMDE EN FAZLA 15-20 DK SONRA PC KİTLNİYOR EKRANDA ÇUBUKLANIYOR RENKLİ OLARAK EĞER ISI SORUNU DERSENİZ ISIYA BAKIYORUM OYUN AÇIKKN 65 İ GEÇMİYOR BULMUYOR HATTA SİSTEMİMİ YAZIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİNN
merhaba sorun ekran kartı driver da yanlıs driver kurmus olabilirsin eğer durduk yere cıkmıyor oyun oynadıktan sonra cıkıyorsa kesınlıkle ya yanlıs driver yada ekran kartı arızasıdır bana ekran kartı modelini yazarmısın
hileli622H
kullanıcısına yanıt
ATI RADEON HD 4800 Series MODELİM BU DRİVERDE EN SON GÜNCELİNİ YÜKLEDİM BİTANEDE DAHA VAR AMA ODA BETA ??
istersen sistem geri almanı oneiririm eğer sistemi geri almak istemiyorsan sana driver linkini atabilirim ne dersin ?
hileli622H
kullanıcısına yanıt
ALSAM NE FARKEDİCEK AMA SEN DRİVERİ AT
son güncellemeden sonra driver lar bezen notbook serisi oldugundan yanlıslıkta yuklenıyor bu arada ATI RADEON HD 4800 4800 serisi cıkmıyor
BENDEKİ YÜKLÜ OLAN DRİVER 13.1 AMA 13.4 VAR BETA FEALN DİYOR ONU YÜKLİYİMMİ
onu yükle fakat sorun dewam edersen sistem geri yukle
hileli622H
kullanıcısına yanıt
Tamam bi deniyeyim tekrar yazarım teşekkürlr bu arada
HOCAM SUAN KİTLENME PROPLEMİYOK AMA BUSEFERDE OYUNLARDA KASMA YAPIYOR BUNU NASL DUZELTECEZ
onu nedeni driverdan artık o kadarla idare et :)
YOK O İŞLETİM SİSTEMİ SICAKLIGINDANMIS BIRAZ TIGRNAGI KAYMIŞ ONU DÜZELTTİDE BU KONUYU AÇTIGIMDAN BU YANA O YENİ DRİVERİ YÜKLEDİGİMDEN BERİ YANİ HİÇ KİTLENMEDİ DHA YENİ KİTLENDİ OYUNA :S
bende aynı ekran kartını kullanıyorum.bende de böyle sorun vardı çözdüm bi şekilde.sonra kasma bende de başladı.bende bi program indirdim.oyunu açarken o programıda açıyorum canavar gibi banamısın demiyor :) pm at bana söyleyeyim program adını
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme