Şimdi Ara

Ekran kartı performans ayar menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaş öncelikler herkeze merhabalar.Benim bir sorunum var bildiginiz üzere windows 8.1 yeni sürüm çıktı bende w8 casper nirvana notbook kullanıcısıyım güncelleştirmeyi yaptım buraya kadar bi sorun yok ama güncelleştirmeden önce sag tıklayınca nvındıa denetim masası kısa yolu çıkıyodu ve tıklayınca ayar menüsü geliyordu ordan ekran kartının performansını ayarlıyabiliyorduk ama şimdid sag tıkladıgım zaman intel grafik özellikleri çıkıyor ona tıkladıgım zamanda bir ayar menüsü geliyor ama ekran kartı performansını ayarlıyabilecek bir yer yok işin komik kısmı benim ekran kartım intel hd graphics 4000 update yapmadan önce nvındıa menüsünden ayar yapıyodum işede yarıyodu şimdide ıntel ayar menüsünden herangibişey yapamıyorum bu yüzden güncelleştirme yapmadan önce rahatlıkla oynadıgım oyunlar kasıyor hatta pes 2013 sistem gereksinimlerini karşılamıyo diye açılmıyo açılsada grafikler berbatt + kasıyo. Şimdiden herkeze tekeşür ederim eğer bana yardımedebilecek bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum hekeze iyi forumlar.

Pc özellikleri: i5 3210m-cpu@2.50GHz 8,00GB ram 64bit işletim sistemi intel hd graphics 400 ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brky007 -- 19 Ekim 2013; 0:40:14 >

• ben ilk defa laptop kullanıyorum fakat bende de intel hd 4000 var + 2gb nvidia gt645m ekran kartı güncelleştirmeler full yapılı
    win7 64bit ultimate kurulu fakat hiçbir sorun yok bende ikisi de görünüyor.

ayrıca 1 hafta doğru düzqün uyumadan araştırdım, casper,asus,acer... daha aklıma gelmeyen birçok markayı öneren yok . internetteki öneriler: sony,toshiba,samsung.

acer,asus,casper,samsung kullanan arkadaşlarım vardı kesinlikle alma dediler.

bilgisayarcım lenovo önerdi şuan çk memmnunum.samsung kullanan kuzenim de lenovo veya sony alırdım diyor.
  • sen benim sordugum soruyu anlamamışsın kardeşim ben bilgisayarıma güncelleme yapmadan önce herşeyinden memnundum benim sorunum ekran kartının performansını ayarlıyamıyorum muhtemelen kolay bi iş ama bilmeyince zorlanıyo insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.