Şimdi Ara

EKRAN KARTI PERFORMANS ARTIŞI MÜMKÜNMÜDÜR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Benim ekran kartım dahili İntel HD Graphics 3000. 1700 mb max diyor. Ve ram 4 GB. Baktığım zaman ramden yaklaşık bi 370-400 mb arası çalıyor haliyle dahili. Oynadığım oyunlar genelde Cod2, Fifa 14, (biraz zorlansada pc bu oyunda Resident Evil 6) tarzı oyunlar. Yani ramimin fazlasıyla yettiği oyunlar. Benim bu ekran kartının ramden ve cpudan aldığı çaldığı miktarı arttırarak grafiklerde performans artışı sağlamam mümkün müdür ? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JBTLR -- 22 Haziran 2017; 5:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı değiştirerek performans artışı sağlarsın, CPU'da entegre grafik işlemci bulunmakta, kendi VRAM'i yok, sistemindeki RAM'den karşılıyor gerekeni. İsterse 20 GB RAM ile VRAM'ini kapatsın grafik işlemcinin gücü ortada, hiçbir şey değişmez. Laptop ise değiştirmen çok zor.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Laptop maalesef. Bildiğim kadarıyla harici ekran kartım yok aygıt yöneticisinden de baktığımda yok maalesef. Yani yapılabilecek hiç bir şey yok öyle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JBTLR

Laptop maalesef. Bildiğim kadarıyla harici ekran kartım yok aygıt yöneticisinden de baktığımda yok maalesef. Yani yapılabilecek hiç bir şey yok öyle mi ?

Varsa da çok zor ama belki harici vardır, bir kontrol edin.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.