Şimdi Ara

Ekran Kartı(Orta Segment) Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hemen konuya giriyorum , amd athlon 3500+,2 gb 667 kingston ram,7300 le kartım var..

HIS HD3850 alıcaktım ama bazı şeyler tepe taklak oldu ve alamıyorum maalesef şuan için elimde nakit 230 ytl param var..

ve daha öncedende(1 ay öncesine kadar) 8600 serisinden bir kart alıcaktım o yüzden o seriyide çok iyi biliyorum, ama işte 3850 alıcam planları kurarken bazı şeyler ters gitti ve böyle bir durumda kaldım.

şimdi elimde hp(9 ay önce aldığım) kasanın içinde olan 300 Watt PSU var..,ve x1950 Pro falan alsam diyorum güç kaynağı kurtarmaz soruları aklımı tırmalıyor ..Palit 8600 GT+ Sonic alsam performansı oyunlarda ne kadar tatmin eder ya da MSI NX8600 GT bazı ünlemler var var hala..

şunu söyliyim DX10'la işim yok,XP kullanıcam önümüzdeki 2-3 yıl kısmetse..

şimdi arkadaşlar bu parayla alınabilecek ve benim psu'mun karşılıyabileceği en iyi ekran kartı hangisi ? ya da hangi kartı alırsam seneye haziran'a kadar falan beni idare edebilir ?

not:Lütfen 30 ytl daha ekle 3850 al demeyin ,çünkü şuan için psu'ya verebilecek param yok.., sonrasında işlemci darboğaz yapar demeyin onunla ilgilide kendi aklımda planlarım var..

önerilerinizi bekliyorum,kolay gelsin..

• Haber editörü cevaplamış konuyu...

Belli ki satın alma rehberi seni kesmemiş, kararsız kalmışsın.

Fakat 8600gt sonic + gibi bir kartın ne gibi olumsuzluklarını gördünüz ki 1950pro alamıyorken başka seçenek arıyorsunuz?
  • inanki bakmadığım test inceleme kalmadı,

ama öyle bir duruma geldim ki tıkandım kaldım , çünkü karta para yatıracağım ve ancak seneye haziran değiştirebilirim en iyi ihtimal ..yani yapmışken özen gösteriyorum..

8600GT Sonic + 128 bit o kafama takıldı bir tek , vede param yetmişken x1950GT alıyım diyorum.. ama onada PSU yeter mi bilmiyorum ? :S

durum böyle yani : ) , ya 8600 GT serisinden bir kart ya da x1950GT(psu yeterse )..

fx57 sağolsun cevaplamış konuyu baktı gördü 2 haftadır habire forumda soru soruyorum ekran kartlarıyla ilgili bir elinden tutuyım zorda kalan arkadaşımızı demiştir : ))
  • 8600gt nerdeyse x1950pro ya esit bir karttir.. x1950gt yi ise gecer.. ayrica psu isinden supheliyim..
  • bence 30ytl daha ekleyip hd3850 al

arkadaşım 8600gt sonic + derim ama tek sıkıntısı 128 bit olması işte x1950gt de tercih edebilrsin kanımca başka bi x1950gt bulup bi dene istersen mümkünse
  • Kardeş eğer düşünürsen 2. el bölümünden iyi bi kart bulabilirsin x19 serisi fln.
    Bide sıfır 500w psu al, süper (kız gibi) olur pc!
    Ben öle yaptım mesela.
    500w high power psu aldım şimdi x19.. arıyorum. Alamazsam gelecek aya inş 8800gt veya gf9 serisi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouroboroz*

8600gt nerdeyse x1950pro ya esit bir karttir.. x1950gt yi ise gecer.. ayrica psu isinden supheliyim..

8600gt bench alırken geçebilir fakat oyunlarda öyle değil neden bende anlamadım

o power kaldırmayacaktır sen git sonic+ al bence riske atma 19xx serisi feci güç istiyor sonra tüm sistemi ele alabilirsin yazık olur
    burda vmodlu test sonuçlarım war crysis medium-high oynabiliyorum o/cli
  • x1950 PRO şuan için paramı kuruşu kuruşuna hak edicek gibi gözüküyor,

ancak güç kaynağım beni çok endişelendiriyor maalesef :S , kartı alıcaz ama sonra birde çalıştıramamak var birde :S
  • 8600gt sonic + öneririm.. Boş ver x1950proyu çok eskide kaldı artık..
  • x1950 Pro bence eskimedi hala , Dx9'da rahat 1 sene iş görür bence ,

8600 GT Sonic+ ,ya da x1950 Pro alıcam , psu işini düşünüyorum..

önerileri olan varsa lütfen öneri/yorumlarıda alalım : )
  • 8600gt sonic+ alabilirsin x1950pro ya güç kaynağını yetmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 6 Ocak 2008; 13:13:40 >
  • 300 watt lık PSU nun olduğu kasanın içine 1950Pro yerleştirilmez.
    Sonic + alman daha makul. Ben sonradan PSU yu değiştiririm diyorsan 1950 Pro almanı öneririm.

Bir de şunu ekleyeyim... 2. elden al ne alacaksan...
  • 2600XT IceQ Turbo 'da eklendi şuan için seçeneklere,

ya açıkçası şimdi arkadaşlar daha sonra işlemcide değiştireceğim için hem psu hem işlemci daha sonra o kadar bütçe ayıramayabilirim,

şuan için herhalde 2600XT IceQ Turbo veya 8600GT alıcağım..

hangisini önerirsiniz ?
  • 2600xt her zaman değilde genelde 8600gtden geri kalıyor.. Benim tavsiyem sen Palit 8600gt+ yı al..
  • Palit 8600 GT Sonic+ 'le , IceQ 2600XT nin OC performansları eş değer gibi,

2600XT IceQ Turbo daha çok aklıma yattı gibi ama 8600GT Sonic+'te çok iyi bir kart

püff , şu kararsızlık yok mu :S :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.