Şimdi Ara

Ekran kartı ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rx 580 4 gb ekran kartı kullanıcısıydım.Maddi ihtiyaçtan dolayı küçülmeye gittim rx 580 i satıp yerine radeon hd7870 aldım.Oynadıgım tek bir oyun var o da csgo

anakart MSI gaming

İşlemci i5 4460

Ram 16 gb

SPU 400w

Rx580 ile saatlerce oynadıgım oyunu yeni ekran kartının fanlarına bakım yapmama ve termal macununu yenilememe ragmen 30 dakika anca oynayabiliryorum.

Daha sonrasında aşırı ısınmadan dolayı kendini kapatıyor.İşin gerçegi bilgisayar sogutma sistemlerim pek iyi degil.SPU ve ekran kartının fanı hariç 1 tane 12 cm fan ile sogutma sağlıyorum.

Ekran kartının ısınma sorunu neden olabilir.Sogutma mı yetersiz yoksa güç kaynadıgı mı yetersiz gelir veya ekran kartı ile alakalı bir problem mi var.

Değerli fikirlerinize ihtiyacım var rx 580 400 w spu da sorunsuz çalışırken neden hd7870 ısınıyor.Sonuç olarak ikisinide aynı sistemde çalıştırdım.Furmark testinde bir problem gözükmüyor.

• psu yetersiz gelse ekran kartı yüke girdiği an sistem kapanırdı seninki ısıya bağlı bir durum gibi görünüyor ve 7870 de ısınmasıyla bilinen bir kart , bence kart fanlarını kontrol et ve termal macunu yenile

• fanları temizledim ve termal macununu yeniledim ancak hala çok fazla ısınıyor furmark testinde 10 dakikada 80 i görüyor oyunda 30 dakika sonra kapanıyor

• Bana güç kaynağı gibi geldi. 80 derece de bi ekran kartı için normal. güç kaynağı yetmiyor....

soğutmada bi anormallik yok bence...

hd 7870 de güzel ekran kartı ...

• Farklı oyunlarda denediniz mi durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 40 dakika sonra bilgisayar siyah ekrana düşüp kitleniyor 1 dakika kapali bırakıp açtığım taktirde sorunsuz açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.