Arkadaşlar internette benim problemlerim için çok konu var . ama biri baska bisey demiş başka bir yerde başka bir cevap . kafam karıştı artık . onun için bir konu acmaya karar verdim .
Ekran kartı ile ilgili biraz sorunlarım var . bu sorunlar crysis 3 cıktıgından itibaren basladı :) Şimdi öncelikte directx 11 desteklemeyen ekran kartı crysis 3 acmıo bn bunu oyunu aldıktan sonra anladım :)
pixel shader ve vertex shader 5.0 versionları directx 11 destekli ekran kartlarındamı var ?
anakartıma şöyle bi baktıgımda acıkcası cok bise anlamadım . ddr5 ekran kartı alsam anakartıma uyarmı uymazmı aklıma takıldı ram lerin takıldıgı yerde ddr3 ve ddr4 bölümü var sadece . şimdi dd5 ekran kartı alsam uyarmı uymazmı ? eger anakartımın modelini öğrenebilecegim bisey varsa modeliinide söleyebilirim .
birde en fazla 300 lira sınırım var . bnde öğrenci bir insanım . aldıgım harclıklarla enfazla bu kadr olabilior :) Ekran kartı tavsiyesi istiorum . en fazla 300 lira . uygun olsun yani :)
cogu yerde baktım 128 bit tavsiye etmiolar . 256 bit alıon diolar . cok fazla bir önemi varmı ? 1 gb - directx 11 destekli bir ekran kartı bana gercekten lazım .
Biraz arastırdım HD6790 DDR5 1 Gb 256 bit AMD Radeon Directx11 buldum . İyimidir ? yada daha uyguna bir ekran kartı varsa söleyebilirmisiniz ?