Bildirim
ekran kartı için hangi macun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hangisini daha düzgün sürersen o performanslı olur .Ekran kartının bir işlemci kadar ısınacağını sanmıyorum. Fark pek fazla olmaz.
-
madem mx1 var niye soruyorsun ki? boşver stok macunu -
işlemcim yük durumunda 40 dereceyi görmüyo, ekran kartım boştayken 60'da Mx1 çok kaliteli diye biliyorum ama ekran kartıyla kullanılmasında bi sorun yaratır mı emin değilim
-
hiçbir sorun olmaz nede olsa macun bende geçen gün ekran kartında kullandım(sapphire x1600pro) işede yaradı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: Frozenmetal
Hangisini daha düzgün sürersen o performanslı olur.Ekran kartının bir işlemci kadar ısınacağını sanmıyorum. Fark pek fazla olmaz.
Ekran kartı işlemciye göre daha çok ısınır.Ekran kartları 95-100 derecelere kadar dayanıklıdırlar.Yani @phobia arkadaşım ekran kartın boştayken 60 ise normal.Macunu güzelcene sürünce daha da düşecektir -
yalnız macunun kalınlığının ince bir zar dokusu kadar olması gerek neredeyse. Yoksa yarardan çok zararı olur. -
Cevaplar için teşekkürler, soğutucuyu mx1 ile kullanıcam Mx1 diğer macunlardan biraz daha katı, sürmesi zor, topak topak oluyo, doğru kalınlığı tutturmak biraz zor olacak, uğraştıracak gibi ama değer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X