Şimdi Ara

ekran kartı için hangi macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    zalman vf900 aldım henüz ekran kartına monte etmedim, elimde arctic cooling mx1 macun var, ekran kartına soğutucunun içinden çıkan macunu mu yoksa mx1'i süreyim? Hangisi daha performanslı olur ?
    İyi günler...

• Hangisini daha düzgün sürersen o performanslı olur .Ekran kartının bir işlemci kadar ısınacağını sanmıyorum. Fark pek fazla olmaz.
  • madem mx1 var niye soruyorsun ki? boşver stok macunu
  • işlemcim yük durumunda 40 dereceyi görmüyo, ekran kartım boştayken 60'da Mx1 çok kaliteli diye biliyorum ama ekran kartıyla kullanılmasında bi sorun yaratır mı emin değilim
  • hiçbir sorun olmaz nede olsa macun bende geçen gün ekran kartında kullandım(sapphire x1600pro) işede yaradı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frozenmetal

Hangisini daha düzgün sürersen o performanslı olur .Ekran kartının bir işlemci kadar ısınacağını sanmıyorum. Fark pek fazla olmaz.

Ekran kartı işlemciye göre daha çok ısınır.Ekran kartları 95-100 derecelere kadar dayanıklıdırlar.Yani @phobia arkadaşım ekran kartın boştayken 60 ise normal.Macunu güzelcene sürünce daha da düşecektir
  • yalnız macunun kalınlığının ince bir zar dokusu kadar olması gerek neredeyse. Yoksa yarardan çok zararı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için teşekkürler, soğutucuyu mx1 ile kullanıcam Mx1 diğer macunlardan biraz daha katı, sürmesi zor, topak topak oluyo, doğru kalınlığı tutturmak biraz zor olacak, uğraştıracak gibi ama değer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.