Merhaba; rodeon 6750 kartım hiçbir yazılım ve donanım değişikliği olmamasına rağmen dün gece çalışırken bu sabah ekrana görüntü yollamıyor. onboard vga çıkışından bilgisayarı açtım ve kullanabiliyorum ancak ekran kartına aynı kablo monitörü takınca görüntü yok.
Acaba ekran kartımın ömrü sonlandı da sessizce bizden mi ayrıldı? yoksa başka neden olabilir mi.?
quote:
Orijinalden alıntı: buraksp
Merhaba; rodeon 6750 kartım hiçbir yazılım ve donanım değişikliği olmamasına rağmen dün gece çalışırken bu sabah ekrana görüntü yollamıyor. onboard vga çıkışından bilgisayarı açtım ve kullanabiliyorum ancak ekran kartına aynı kablo monitörü takınca görüntü yok.
Acaba ekran kartımın ömrü sonlandı da sessizce bizden mi ayrıldı? yoksa başka neden olabilir mi.?
Bir bardak soguk su size tam iyi gelecek:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
oruçluyum onu nasıl yapacağız.?
şaka bir yana gitti mi kart diyosunuz.? yazılımsal olma ihtimali var mıdır.?
sorun bios'da imiş, pci-E slot çalışmadığı için ekran kartını görmüyormuş.. maalesef gidip yeni ekran kartı aldıktan sonra çözdüm olayı..
bu olayla karşılaşan olursa önce bios güncellesin sonra varsa 2. pci_e slota ekran kartını takıp denesin; sonra kart alsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme