arkadaşlar bu forum da açtığım 3. sorun konusu kafaları yemek üzereyim çıldıracağım öncelikle sistem i3 6100 8gb hyperx fury siyah ram r9 380 asus strix 2 gb 1tb wd blue zalman 600le psu msi h100m-vd
bilgisayarı sabah açtım önce fanlar her zamanki gibi 0 dB dönemdi her şey normal.windows ekranına gelince baya hızlı döndü artık yüzde kaç bilmiyorum ama baya bağırdı kart.(malum daha önce konusunu açmıştım hiçbir şekilde msi ab veya asus gpu tweak gibi pro açamıyorum).sonra hemen windows tan kapadım 5 10 saniye sonra tekrar açtım bi şey olmadı.ayrıca yaşadığım bütün sıkıntıları cold start da sabah ilk açtığımda yaşıyorum. şimdi ben napıcam bununla sinerji yle görüştüm anakart psu yu gönderin bize önce biz test ediyoruz sıkıntı varsa garantiye yolluyoruz dediler baya uzun bi süreç pc siz de yapamam o kadar uzun süre hani neden olmuş olabilir driver yeniden yükledim silip windows 10 pro orjinal virüs falan da yok kasper var pc de ayar değiştirecek bi girişimde bulunmadım fan profili falan zaten yapamıyorum msi ab çalışmıyor.durduk yere oldu.
Kart fanlari ters ceviriyor sanirim temizlemek icin. Sıkıntı olduğunu sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sinerji'nin teklifini bence kabul edin çünkü anlattığınız sorun genelde güç kaynağı yüzünden meydana gelir.