Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopum samsung r522.ekran kartı olarka ati hd4650 var.atinin sitesindne uygun driverı bulup yüklemeye çalışıyorum ama bana resimdeki hatayı veriyor nedir problem ?

• güncelll
  • ekran kartı driver konusunda bi yere daha yazmıştım. ekran kartım: VIA Chrome9 HC IGP ama driverini bulamıyorum. xp sp2 den sp3'e yükselttim yine bulamadım bana da acil yardım lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakin

arkadaşlar laptopum samsung r522.ekran kartı olarka ati hd4650 var.atinin sitesindne uygun driverı bulup yüklemeye çalışıyorum ama bana resimdeki hatayı veriyor nedir problem ?

Ekran kartınızının marka ve modelini yazın uyumsuz driver kuruyorsunuz

İşletim sistemi x86 - x64 dikkat edin öyle indirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalbiselim44

ekran kartı driver konusunda bi yere daha yazmıştım. ekran kartım: VIA Chrome9 HC IGP ama driverini bulamıyorum. xp sp2 den sp3'e yükselttim yine bulamadım bana da acil yardım lazım :(

http://www.driverlar.com/via-chrome9-hc-igp-wddm-driver.html
  • ekran kartımdan eminim hatta cpu-z ile de baktım hd4650.windows versiyonuna dikkat ettim sonuç aynı.
  • quote:

ekran kartımdan eminim hatta cpu-z ile de baktım hd4650.windows versiyonuna dikkat ettim sonuç aynı.

Windows sürümü ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

ekran kartı driver konusunda bi yere daha yazmıştım. ekran kartım: VIA Chrome9 HC IGP ama driverini bulamıyorum. xp sp2 den sp3'e yükselttim yine bulamadım bana da acil yardım lazım :(

çok teşekkür ederim. ama bu vista diyo. yükledim ama yine de olmadı. yüklerken bi uyarı verdi. bişeyleri yazıyodu tam hatırlayamadım ama devam et seçeneğine tıkladım. yükleme tamamlandı. ancak aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının yanında ünlem işareti (!) görünüyor. sanırım kabul etmedi.

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim. ama bu vista diyo. yükledim ama yine de olmadı. yüklerken bi uyarı verdi. bişeyleri yazıyodu tam hatırlayamadım ama devam et seçeneğine tıkladım. yükleme tamamlandı. ancak aygıt yöneticisine baktığımda ekran kartının yanında ünlem işareti (!) görünüyor. sanırım kabul etmedi.

http://forum.donanimhaber.com/m_34456400/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Haziran 2012; 16:27:23 >

• teşekkür ederim. orayı inceliyorum hemen
  • quote:

quote:

ekran kartımdan eminim hatta cpu-z ile de baktım hd4650.windows versiyonuna dikkat ettim sonuç aynı.

Windows sürümü ne?

win7 64bit
  • quote:

quote:

quote:

Windows sürümü ne?

win7 64bit

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/legacy-radeonmob_win7-64.aspx#1

Deneyin olacaktır.

Edit : Ekran kartı sürücü kurulu ise güncellemek zorunda değilsiniz

• quote:

teşekkür ederim. orayı inceliyorum hemen

Hocam sonuç ?
  • aynı bilgisayar bendede var bende driver sorunlarıyla uğraşıyorum, aldığın hata aslında hata değil gibi birşey, açıklamasında diyorki notebooklarda bu driverlar yerine üreticinin yani samsung'un verdiği yazılımları kullanmanız daha doğru olur, denediğin program aslında driver değil tespit yazılımı o da sendeki yazılımın üstüne koymuyor, istersen direk driverı indirip yükleyebilirsin, yani o hata değil tespit yazılımı diyorki bunu yükleme. yazılımı nette başka sitelerden bularak yükleyebilirsin

şu da kaynağı yanlış çevirmedim umarım :)

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-28041SupportforATIMobility.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r522js02tr -- 30 Haziran 2012; 16:49:38 >

• şimdi gönderdiğiniz likteki paylaşıma sorunumu yazdım. yani ana kart modelimi falan bildirdim. şimdi ben de sonuçu beklicem bulamadım henüz :(
  • Aygıt yöneticisinden güncellemeyi denediniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam sonuç ?

oraya yazdığım yazıyı aynen buraya da kopyalıyorum
    ''Benim de acil yardıma ihityacım var.
    Ekran kartım VIA Chrome9 HC IGP
    ve
    Anakart bilgilerinde
    Manufacturer: Foxconn
    Model: P4M900-8237A
    Chipset: VIA P4M900/CN896/VN896/PT890
    Southbridge: VIA VT8237A
    LPCIO: ITE IT8718
    Bilgileri mevcut. Bu verilere CPU-Z Programı ile ulaştım.
    İşletim Sistemi olarak Windows xp kullanıyorum. sp2'den sp3'e yükselttim. yani şu an Sp3 kullanıyorum. bilgisayarım bayağı eski. ben bunu değiştirmekten yanayım fakat şu an 250 tl dahi param yok. yani son söylediğim imkansız. bilgisayar eski olduğu için zaten kasıntı. ekran kartı driveri olmayınca iyice iş içinden çıkılmaz hal alıyor. on board kullanıyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...''

• quote:

quote:

quote:

quote:

Windows sürümü ne?

win7 64bit

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/legacy-radeonmob_win7-64.aspx#1

Deneyin olacaktır.

Edit : Ekran kartı sürücü kurulu ise güncellemek zorunda değilsiniz

yine aynı hata.

@r522js02tr

siz buldunuzmu başka sitelerden güncel driverı ?

• şöyle birşey buldum direk ama o da 5000 serisinde başlıyor;

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx

işletim sistemini seçince direk driverı indirebiliyorsunuz tespit programsız
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sonuç ?

oraya yazdığım yazıyı aynen buraya da kopyalıyorum
    ''Benim de acil yardıma ihityacım var.
    Ekran kartım VIA Chrome9 HC IGP
    ve
    Anakart bilgilerinde
    Manufacturer: Foxconn
    Model: P4M900-8237A
    Chipset: VIA P4M900/CN896/VN896/PT890
    Southbridge: VIA VT8237A
    LPCIO: ITE IT8718
    Bilgileri mevcut. Bu verilere CPU-Z Programı ile ulaştım.
    İşletim Sistemi olarak Windows xp kullanıyorum. sp2'den sp3'e yükselttim. yani şu an Sp3 kullanıyorum. bilgisayarım bayağı eski. ben bunu değiştirmekten yanayım fakat şu an 250 tl dahi param yok. yani son söylediğim imkansız. bilgisayar eski olduğu için zaten kasıntı. ekran kartı driveri olmayınca iyice iş içinden çıkılmaz hal alıyor. on board kullanıyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...''

Hocam yapacak bir şey kalmadı tek çare driver güncelleme programlarını kullanmak

Driver Genius Professional Edition yada SlimDrivers programlarını tam sürüm olarak yükleyin driveri güncelletin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 30 Haziran 2012; 16:54:21 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.