Şimdi Ara

Ekran kartı driver hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 8 ay önce bilgisayara format attım ondan sonra harici ekran kartı olan gtx840m in driver ını kurunca. 'Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran hatası alıyordum çok uğraştım olmadı bende dahili ekran kartını kullanmaya başladım bugün yine en güncel driveri kurmayı denedim ama yine aynı hata :( yardımcı olurmusunuz Windows 8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• driver uninstaller programı ile nvidia ekran kartınızın bütün driverlerını kaldırın, PC kapanıp açıldıktan sonra windows update ile ekran kartını güncellemeyi deneyin.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Şuan başka bir yöntem deniyorum eğer olmazsa sizinkini deneyeceğim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

driver uninstaller programı ile nvidia ekran kartınızın bütün driverlerını kaldırın, PC kapanıp açıldıktan sonra windows update ile ekran kartını güncellemeyi deneyin.

Söylediğinizi yaptım. Bilgisayar bu sefer açıldı ama directxden baktığımda ekran kartı gözükmüyordu ve nvidia uyarısı olarak hata verdi. Görüntü vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diyerek. Sonra yine Mavi ekran verip kapandı bilgisayar. Sanırsam ekran kartı yanmış :((

• windows 10 kurarak denediniz mi? yani sorun işletim sistemi kaynaklı da olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.