Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Hd 4830 almış bulunmaktayım kartı henüz takmadım sizden yardım istiyorum.Şimdi bende ATI X550 var ve ATI CCC yüklü.Donanımlar kısmından ekran kartını kaldırıp yenisini taksam yeterli olur mu?Ya da bana FORMAT ATMADAN uygulamam gereken adımları yazıp beni bilgilendirirseniz çok sevinirim!!

Hepinize Kolay Gelsin!

İyi Günler!

Edit:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradag11 -- 31 Ocak 2009; 11:34:30 >

• Bence program ekle kaldırdan ati ccc'yi kaldırdıktan sonra 4830'u takmanızı daha sonra ise ATI'nin en güncel sürümü olan HD serisinin ekran kartı driverini yüklemenizi tavsiye ederim.
  • Şuan ki kurduğun driverı kaldırıp ekran kartını takacaksın.Windows yazısına geçerse sorun yok.4800 Series Driverı'ı indirip kuracaksın...

Ati-Ati değişiklik yaptığın için sorun olma olasılığı az, ben Nvidia-Ati şeklinde yapmıştım, driverı kaldırdığım halde Windows ekranına geçmemişti, format atmak zorunda kaldım...
  • Peki bu driver kaldırma olayını nasıl yapıcam?Donanımlardan kaldırırım ekran kartını onda sorun yok ama şurda takıldım Prog.Eekle Kaldır'dan mı kaldırıyım yoksa bende bi program var ismi Driver Cleaner Pro onla kaldırsam yeterli olur mu?Adım adım anlatacak biri olursa çok sevinirim çünkü bende orjinal vista var fakat sistem diskini kırdım yanlışlıkla yani Vista CD'si yok!
  • Bence bunu indir
    http://downloads.guru3d.com/Driver-Cleaner-Professional_d745.html
    eski driverları tamamen kaldır.
    Sonra yenisini yukle
  • quote:

Orjinalden alıntı: cermin007

Bence bunu indir
    http://downloads.guru3d.com/Driver-Cleaner-Professional_d745.html
    eski driverları tamamen kaldır.
    Sonra yenisini yukle

Teşekkür ederim!
  • Lütfen yardım edin !!! Arkadaşın verdiği linkteki serverlar silinmiş link kırık başka yolu yok mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradag11 -- 31 Ocak 2009; 12:51:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intersect

Lütfen yardım edin !!! Arkadaşın verdiği linkteki serverlar silinmiş link kırık başka yolu yok mu???

http://ati.amd.com/support/driver.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 31 Ocak 2009; 12:58:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orjinalden alıntı: Intersect

Lütfen yardım edin !!! Arkadaşın verdiği linkteki serverlar silinmiş link kırık başka yolu yok mu???

http://ati.amd.com/support/driver.html

Ben yeni driver kurmayı biliyorum sadece çakışma olmsın sorunsuz çalışsın diye yeni ekran kartını takmadan önce ne yapmam gerekir onu soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradag11 -- 31 Ocak 2009; 13:03:57 >
  • Arkadaşım şimdi ilk olarak program ekle kaldırdan ati ile ilgili herşeyi kaldır daha son herhangi bir dosya temizleyici (cc cleaner yada beni kullandıgım driver sweeper) kur daha sonra güvenli mod ta (f8) aç pc ni temizleyici program ile dosyaları temizle sonra pc yi aç kartı tak ve benim görüşüm 8.7 den 9.1 e kadar dene driver ları senin diger sistem bileşenlerin farklı performans artışları verebilir.Örnek olarak 8.10 da ben in hiçbir sorunum ve performasn düşüşüm yoktu ancak 8.12 de hem performans düştü hemde sorunlar başladı.Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chaqi

Arkadaşım şimdi ilk olarak program ekle kaldırdan ati ile ilgili herşeyi kaldır daha son herhangi bir dosya temizleyici (cc cleaner yada beni kullandıgım driver sweeper) kur daha sonra güvenli mod ta (f8) aç pc ni temizleyici program ile dosyaları temizle sonra pc yi aç kartı tak ve benim görüşüm 8.7 den 9.1 e kadar dene driver ları senin diger sistem bileşenlerin farklı performans artışları verebilir.Örnek olarak 8.10 da ben in hiçbir sorunum ve performasn düşüşüm yoktu ancak 8.12 de hem performans düştü hemde sorunlar başladı.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Çok teşekkür ederim dediğini aynen yaptım ve kart sorunsuz şekilde çalıştı fakat merak ettiğim şu benim kartın cdsinden 8.10 cıktı sizce 9.1 ye yükseltmelimiyim:

anakart gigabyte ga vm900m
    işlemci intel core 2 duo 1.8 ghz
    2 gb kingston ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkaradag11 -- 31 Ocak 2009; 16:02:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.