Şimdi Ara

ekran kartı dırver cook acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar toshiba A200-1AE LAPTOP ALDIM.
    uzerınde vista işletim sistemıyle geldı.fakat bakuden aldıgım ıcın dılı rusca.bu nedenleWİNXP Yukledım laptop a .ama ekran kartı drıver ı bulamıyorum.
    cıhaz
    T5300 1,73 GHZ 7300 EKRAN KARTI VAR.BU CİHAZIN XP ICIN EKRAN KARTI DRIVER INI NERDEN BULABILIRIM?????
    BIRDE RUSCA VISTA YA INGILIZCE DIL UPDATE YAPABILME OLANAGIM VARMI.
    VİSTA HARDISKIN C PARTITION ININDA KURULU.XP YI D PARTITION INI 2 YE AYIRARAK KURDUM.AMA SIMDI ACILISTA İŞLETİM SİSTEMI SECME SANSIM OLMUYO.DİREK OLARAK XP DEN ACILIYO.ACILISTA 2 SINIDE SECEBILME OLANAGIM YOKMUDUR.

COK ACILLL YARDIM LUTFENNN......

• www.nvidia.com dan indirebilirsin
  • elbette nvidia.com basvurdugum ilk kaynaktı.ama nvidia.com dan indirdiğim driver ı yuklemek ıstedıgımde surucunun kullanacagı destekleyen bır hardware olmadıgını soyluyor ve kapanıyor.ama o sorunu driverın nvqo.inf dosyasında oynama yaparak hallettım.

benım dıger 2 sorunumu halledemedım ama onu nasıl hallederım bılen yokmudur.yoksa ben hep bole sorunlumu yasayacagım:)

xp yı actıgım zaman c surucusunun adı vista olarak goruluyor.ama acılısta dırek xp acılıyor.vısta yı kaybettım.herhangı bır programla 2 ısletım sıstemı arasında tercıh yaptırabılemezmıyım acaba .yardımları hala beklıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Yardım
    14 yıl önce açıldı
    slm ekran kartı danışacam
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.