Şimdi Ara

EKRAN KARTI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gb ddr2 ram
    500 gb hard disk
    450 W power supply
    1 gb 32bit atı readon hd 4650
    ekran kartım var ama ;

oyunlarda cok aşırı derece kasma oluyor bende bu kasmanın ekran kartından dolayı oldugunu düşünüyorum bu yüzden ekran kartını iyi birşey ile değiştirmek istiyorum. acaba bu sisteme hem fiyat hemde sıkıntı cıkarmayacak ekran kartı ne alabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral26esk -- 16 Ocak 2014; 14:37:24 >

• kartınız gercekten hd 4650 ıse 128bıttır ve o sısteme gore ıyı sayılabılecek karttır asıl sorununuz ıslemcının dusuk kalmasıdır o sıstemde tabı yazılımsal bır sorun yoksa sıstemınızde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral26esk

İntel Pentium 4 3.20 işlemci
    4 gb ddr2 ram
    500 gb hard disk
    450 W power supply
    1 gb 32bit atı readon hd 4650
    ekran kartım var ama ;

oyunlarda cok aşırı derece kasma oluyor bende bu kasmanın ekran kartından dolayı oldugunu düşünüyorum bu yüzden ekran kartını iyi birşey ile değiştirmek istiyorum. acaba bu sisteme hem fiyat hemde sıkıntı cıkarmayacak ekran kartı ne alabilirim ?

Pegasus arkadaşın da dediği gibi, ekran kartından önce işlemci değişikliği daha iyi olacaktır sistemin için.. Anakartın destekliyorsa 2. el bir Core 2 Duo ya da Core 2 Quad serisi işlemci bütün darboğaz ve kasma sorunlarına son verecektir.. :)
  • Sen o sistemle artık performans alamaz yenisini toplaman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok özür dilerim yanlış yazmısım ekran kartını sapphire hd 4650 1 gb ama kac bit bilmiyorum
     EKRAN KARTI DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM
  • ozaman anakartınızın destegıne gore ıslemcı yukseltın ve gerekırse format atın sısteme sorunlarınız duzelecektır
  • pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    FORMAT ATIIM GENE DEĞİŞEN OLMADI O ZAMAN İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRMEK EN MANTIKLISI BİLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM COK SAĞOLUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral26esk

FORMAT ATIIM GENE DEĞİŞEN OLMADI O ZAMAN İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRMEK EN MANTIKLISI BİLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM COK SAĞOLUN

Anakartının modelini yazabilirsen sana uygun 2. el bir işlemci önerebilirim kardeşim.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim biraz geç oldu ama :) anakartım '' gigabyte ep35 ds3p ''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.