Şimdi Ara

Ekran Kartı değişimiyle ilgili (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

X bir mağazadan toplama b.sayar aldım. (Firma ismi yazmadım bir sakınca olur mu bilemediğim için) Yaşadığım sorundan dolayı servise gönderdim Ekran kartım arızalı çıktı. Firma ve servis stoklarında olmadığı için ürünün iadesine karar verildi.

Kullandığım kart "Zotac gtx690 4 gb 512 bit" ekran kartı idi. internetten firmanın stoklarına baktığımda çok fazla seçeneğim yok. fazlada zamanım kalmadı yarın akşama kadar geri alacağım kasamla ilgili bir ekran kartı tercih edecek olursam ne yapmamı önerirsiniz.

firmanın mağaza stoklarında olan ürünler..

powercolor R9 290X BF4 Edition GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    saphire R9 290X BF4 Edition GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı
    powercolor R9 290 PCS+ GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

asus GTX760x2 ROG MARS GDDR5 4GB 512Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı özellik olara zotacla aynı gibi sitede var ama stoktalarında kalmamış :(

Ne yapacağımı bilemedim.. Acil olarak yardımlarınızı temenni ediyorum.

• 290x ler sanırım referans tasarım soğutma. Bu soğutma ile böyle bi kartı soğutmak çok zor. 90 derece üzerinde olacak.
    Powercolor pcs+ ,performans olarak 290x 'e yaklaştırılmış.soğutma sistemi de çok iyi.
    http://www.guru3d.com/articles_pages/powercolor_radeon_r9_290x_pcs_review,18.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.