Şimdi Ara

Ekran kartı çizgiler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
3
Favori
5.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ram lerde 2x32 GB. Tek tek denedim ikisini de. İkisi de arızalı olma ihtimali var tabi. Bir de işlemci den şüpheleniyorum işte. Güç kaynağı da kafamı karıştırmaya başladı. Elimde olduğu kadar parçalarda deneme yapacağım işten sonra bakalım. En azından sorunu işlemci ve Ram indirebilirsem. İade ederim işlemciyi napayım. Ama sağlam olan parçayı da iade edip durmak olmuyor. Anakarttan şüphelendim demek ki anakart sağlammış. Bu da aynı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 16:57:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yourself88 kullanıcısına yanıt

Frankenstein böyle yaratılmıştı. Senden daha iyisini bekliyoruz, gururumuzsun! Ekran kartı çizgiler 

• gkhnAy G kullanıcısına yanıt

Bu motivasyonla, bu bilgisayarı ayağa kaldırıp, şahlandırmama lazım :D bu bilgisayar jübilem olacak artık, bundan sonra emekli olma vakti gelmiş :)

• Aynını benim lg tv de yapıyor. Kapatıp açıyorum, düzeliyor. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @beyinsis o da iyimiş. Kapa aç düzelir 😁

Farklı power ile denedim. Gücü düşük geldi ama çalıştırdı. Maalesef yine yeşil çizgiler çıktı ve ekran da noktacıklar oldu. Onboard ekran kartı ile açılınca yapıyor bunu. Ekran kartı ile açılınca tüm ekran karıncalı oluyor.

Ekran kartı çizgiler

En son formatı ne zaman atmıştın @yourself88

• qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Bilgisyarı kurduğumda attım. Sonra garanti olsun diye tekrar attım. Bir de diğer JD marka ssd ye win10 kurdum. Adam demişti ya teknobiyotik te ki. Ondan aklımda kalmasın deneyeyim diye kurdum tekrardan. Malesef sonuç aynı oldu.

Biosa girdiğin vakit hiç böyle ekranla karşılayor muydun? Onboard ekran kartı çıkışından; harici ekran kartı sökülü iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 19:42:36 >
    Ekran kartı takılı olduğunda bios aşağıda ki gibi oluyor. Onboard ekran varken dedeğişik yerlerde çizgiler oluyor yeşil.
    Ekran kartı çizgiler

Ekran kartı çizgiler

• Bak düşündükçe aklımıza neler geliyor;

Memtest ile ramlerini bir kontrol edelim bence ne durumdalar. Lakin; bunun için bir flash belleğe ve çalışan bir bilgisayara ihtiyacın olacak. İnternet kafeden halledebilirsin eğer yedek pc yok ise. Bootable olarak çalışıyor çünkü bu program. Ve endirekt ramlerle ilgileniyor motherboard üzerinde

Ekran kartı çizgiler
    Ekran kartı çizgilerwww.memtest86.com
    MemTest86 - Official Site of the x86 Memory Testing Tool
    https://www.memtest86.com

Anladım. Memtestin burayla da işi yok. Bios ekranını da geçecek

Burada yazmışsın ram bellekleri tek tek denetim diye. Ama inan bizim elle ve gözle göremediğimiz sonuçlarla çok karşılaştığımız olmuştu zamanında. Memtest86 ile teste sokmuştuk. Ram belleklerin %86 ila %98 lerinde pin hatalarıyla karşılaşmıştık.

• @qeceninprensi Mantıklı, laptop var ama bu bilgisayar ekran dışında gerisi çalışıyor. İndirdim programı, flash bellek de var hemen onu ayarlayıp deneyeceğim şimdi. En azından Ram ler de garantilemiş oluruz kesinlikle haklısın. Çember biraz daha daralır bu sayede.

Belleğe "imageUSB" iel yazdırırken herhangi extra ayar yapmam gerekiyor mu? Yoksa açıp hemen yazdırmam yeterli mi dir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 20:5:21 >

Senin sorunun resmen benim sorunum oldu şu son bir haftadır ya. Haydi bakalım rastgele. Kolları sıvadık :)

Program kendisi ayarlayacak flash belleği bootable olarak. Senin herhangi bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum. En azından eskiden öyleydi

Gerçekten de Allah razı olsun ☺️ benimle bir oturdun dertlendin, yardımcı oldun çok kıymetli fikirler sundun. Allah razı olsun ya.
    Şimdi boot yazdırdım. Başlattım açıldı. Start test dedim başladım bakalım. Hayırlara İnşallah. Ekran kartı çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 20:45:5 >

inşallah haydi hayırlısı

Herzaman bilgisyar olmuyor tabi ki de 😁 oğlan da ilgi bekliyor. O testi yaparken biraz araba oynamaya geçtik.

Ekran kartı çizgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 20:50:47 >

Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler  Allah bağışlasın kaç yaşında paşa?Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler Ekran kartı çizgiler 

Aminn cümlemize İnşallah. 3 yaşında sarı paşam ☺️

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.