< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 16:57:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekran kartı çizgiler (10. sayfa)
-
-
Frankenstein böyle yaratılmıştı. Senden daha iyisini bekliyoruz, gururumuzsun!
-
Bu motivasyonla, bu bilgisayarı ayağa kaldırıp, şahlandırmama lazım :D bu bilgisayar jübilem olacak artık, bundan sonra emekli olma vakti gelmiş :)
-
Aynını benim lg tv de yapıyor. Kapatıp açıyorum, düzeliyor. 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
En son formatı ne zaman atmıştın @yourself88
-
Bilgisyarı kurduğumda attım. Sonra garanti olsun diye tekrar attım. Bir de diğer JD marka ssd ye win10 kurdum. Adam demişti ya teknobiyotik te ki. Ondan aklımda kalmasın deneyeyim diye kurdum tekrardan. Malesef sonuç aynı oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biosa girdiğin vakit hiç böyle ekranla karşılayor muydun? Onboard ekran kartı çıkışından; harici ekran kartı sökülü iken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 29 Ağustos 2024; 19:42:36 > -
-
Bak düşündükçe aklımıza neler geliyor;
Memtest ile ramlerini bir kontrol edelim bence ne durumdalar. Lakin; bunun için bir flash belleğe ve çalışan bir bilgisayara ihtiyacın olacak. İnternet kafeden halledebilirsin eğer yedek pc yok ise. Bootable olarak çalışıyor çünkü bu program. Ve endirekt ramlerle ilgileniyor motherboard üzerinde
-
Anladım. Memtestin burayla da işi yok. Bios ekranını da geçecek
-
Burada yazmışsın ram bellekleri tek tek denetim diye. Ama inan bizim elle ve gözle göremediğimiz sonuçlarla çok karşılaştığımız olmuştu zamanında. Memtest86 ile teste sokmuştuk. Ram belleklerin %86 ila %98 lerinde pin hatalarıyla karşılaşmıştık.
-
@qeceninprensi Mantıklı, laptop var ama bu bilgisayar ekran dışında gerisi çalışıyor. İndirdim programı, flash bellek de var hemen onu ayarlayıp deneyeceğim şimdi. En azından Ram ler de garantilemiş oluruz kesinlikle haklısın. Çember biraz daha daralır bu sayede.
Belleğe "imageUSB" iel yazdırırken herhangi extra ayar yapmam gerekiyor mu? Yoksa açıp hemen yazdırmam yeterli mi dir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 20:5:21 > -
Senin sorunun resmen benim sorunum oldu şu son bir haftadır ya. Haydi bakalım rastgele. Kolları sıvadık :)
-
Program kendisi ayarlayacak flash belleği bootable olarak. Senin herhangi bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum. En azından eskiden öyleydi
-
Gerçekten de Allah razı olsun ☺️ benimle bir oturdun dertlendin, yardımcı oldun çok kıymetli fikirler sundun. Allah razı olsun ya.
Şimdi boot yazdırdım. Başlattım açıldı. Start test dedim başladım bakalım. Hayırlara İnşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 29 Ağustos 2024; 20:45:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inşallah haydi hayırlısı
-
-
Allah bağışlasın kaç yaşında paşa?
-
Aminn cümlemize İnşallah. 3 yaşında sarı paşam ☺️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X