Şimdi Ara

ekran kartı çalışmıyor yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün dışarı çıktım geldiimde bi baktım kardeşim ekran kartını soğutması için pasif soğutma parçasını (metal bişey ve iletken) ekran kartının üzerine koymuş sordum ne oldu diye dedi ki;soğutma parçasını buzdolabına koydum sonrada ekran kartının üzerine koydum pc çalışıyorken.pc kapandı.bugün taktım kartı hangi parça bozulmuş diye bakıım dedim resimde gösterdiğim parçanın çok ısındığını farkettim.
    ne yapabilirim yapılacak bişi varmı.yardım edin lütfen!!!kart geforce 6200 turbo cache 256mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_emre1991 -- 12 Nisan 2008; 11:41:38 >

• Arkadaşım senn sorunun cok acık.Kendi kendine senaryolar yazmışsın ama ne derece de dogru.Oncelikle kardeşine kızmalısın calısan bilgisayara metal birşey değdirmek cok yanlış.Kısa devre yapar ve kapanır.Ekran kartını yakmış olma ihtimalin yuksek dua et sadece o yanmış olsun.Başka bir pcde dene eger calısmazsa anlaki kart yanmış.Allah'tan bu işlemi pahalı bir kart uzerinde denemediniz.Cehalet diyorum başka birşey demiyorum.Neyse tecrube olsun size bir daha calısan pc uzerine bişey sokup takmazsınız.
  • Abicim bende biliorum çalışan bilgisayara parmak atılmaması gerektiğini.elektronik bölümünde okuyorum.ama ilgilendiğin için saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuks

Arkadaşım senn sorunun cok acık.Kendi kendine senaryolar yazmışsın ama ne derece de dogru.Oncelikle kardeşine kızmalısın calısan bilgisayara metal birşey değdirmek cok yanlış.Kısa devre yapar ve kapanır.Ekran kartını yakmış olma ihtimalin yuksek dua et sadece o yanmış olsun.Başka bir pcde dene eger calısmazsa anlaki kart yanmış.Allah'tan bu işlemi pahalı bir kart uzerinde denemediniz.Cehalet diyorum başka birşey demiyorum.Neyse tecrube olsun size bir daha calısan pc uzerine bişey sokup takmazsınız.

çocuğa kızmamaklazım öğrenmiş oldu işte zaten o kartı değiştirme zamanın gelmişde geçmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.