Şimdi Ara

Ekran Kartı Çalışmayı Durdurdu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Bilgisayarda Oyun Oynarken Yada Video İzlerken Ekran Kartı Çalışmayı Durdurdu Diye Bir Hata veriyor bazen düzeliyor ancak bazen düzelmiyor bunun neden kaynaklandıgını bulamadım bu yuzden konu acmaya karar verdım.

NOT=Driver Sweeper Kullanarak Bılgısayardakı Nvidia Ile ılgılı Herseyi Sildim Denetım masassından Kaldırdım Ve En gunce Surumu Indırıp Kurdum.

NOT 2=Ekran Kartı Sürücüsünü Kaldırdıktan Sonra Bilgisayarda Aynı Hatayı Vermedi Ancak Tekrar Geri Yükledikten Sonra Aynı Hatayı Vermeye Basladı.

NOT 3=Arkadaşlar Şunuda Belırtıyım Ben Pc garantıye yolladım geldıgınde hıcbır sorun yoktu daha sonra assasıns creed black flag oyununu yukledım oyunu oynamaya basladıktan sonra EKRAN KARTI ÇALIŞMAYI DURDURDU HATASI almaya başladım.Ve sımdı Masaustunde Yada herhangı 1 seyle ugrasırken ben 1 dakika içinde mauseyı hareket ettırmezsem ekran kartı calısmayı durdurdu hatası alıyorum onuda belırtmek ısterım.

Ekran Kartım=Nvidia GeForce GTX 550 Ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoke147 -- 17 Aralık 2013; 22:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spoke147

Merhaba Arkadaşlar Ben Bilgisayarda Oyun Oynarken Yada Video İzlerken Ekran Kartı Çalışmayı Durdurdu Diye Bir Hata veriyor bazen düzeliyor ancak bazen düzelmiyor bunun neden kaynaklandıgını bulamadım bu yuzden konu acmaya karar verdım.

NOT=Driver Sweeper Kullanarak Bılgısayardakı Nvidia Ile ılgılı Herseyi Sildim Denetım masassından Kaldırdım Ve En gunce Surumu Indırıp Kurdum.

NOT 2=Ekran Kartı Sürücüsünü Kaldırdıktan Sonra Bilgisayarda Aynı Hatayı Vermedi Ancak Tekrar Geri Yükledikten Sonra Aynı Hatayı Vermeye Basladı.

Ekran Kartım=Nvidia GeForce GTX 550 Ti

en güncel değilde eski sürümleri kurup deneyin bi ara benim gtx 560 da yapıyordu pc boştayken tamamen kitlenip bekliyordu. bazen düzeliyor sonrada ekran kartı çalışmayı durdurdu fakat yeniden başlatıldı diyordu bazende kafam atıyordu resetliyordum.
    Not: sorunu origini silerek çözmüştüm. key girince kitleniyordu direk

• Orjinali Silip Eskiyi Yükle Demişsin ancak benim Bu konular Hakkında Pek Bilgim yok O yuzden Ne kadar Eskı Yuklemem Lazım yada Yüklemem Gereken Modeli Yazarsanız sevınırım.Kontrol Etmek Icın hangı bılgıler lazımsa soleyın buradan veriyim.
  • Driver sweeper ile driveri sil ve driverleri sırayla dene.Olmadı ramleri tek tek takıp dene yine olmadı başka ekran kartıyla dene.Ben sorunu yeni ekran kartı alarak çözdüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Ben Su anda Eski Sürümleri İndiriyorum Tek Tek Deniyeceğim ancak eski sürümü kurduğum zaman eski sürüm güncellestirme yaparsa sorun çıkarmı ?
  • Başka çözüm onerisi olan yokmu arkadaslar sürücünün eski sürümlerinide yükledim.311.85,311.65,311.58 yükledim ama hep aynı sorun nasıl duzeltebılırım Combo Fix İşe yarayabılırmı ?
  • Yokmu Arkadaşlar Koskoca Forumda Baska Fikri Olan :) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yokmu Arkadaşlar Koskoca Forumda Baska Fikri Olan :) ?

güç kaynağının markasınız ve wattını yazarmısınız hatta tüm sistemi yazın
  • İşletim Sistemi=Windows 7 Home Basic 64-bit
    İşlemci=Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
    Bellek=8192MB RAM

Ekran Kartı=Nvidia GeForce GTX 550 Tİ
    Toplam Bellek=4049 Mb

Baska Bılgı Lazımsa Solersen Yazarım Hemen.
  • quote:

İşletim Sistemi=Windows 7 Home Basic 64-bit
    İşlemci=Intel(R) Core(TM) i5-3330 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
    Bellek=8192MB RAM

Ekran Kartı=Nvidia GeForce GTX 550 Tİ
    Toplam Bellek=4049 Mb

Baska Bılgı Lazımsa Solersen Yazarım Hemen.

güç kaynağı ve wattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.