Şimdi Ara

Ekran kartı boyutunu tam kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı boyutum 4096 mb ama 768 mb kullanıyor neden acaba işletim sistemim windows 7 32bit

yardımlarınızı bekliyorum

• yardım edebilecek kimse yok mu
  • catalyst kaldirip amdnin sitesinden guncel catalyst i kur..birde ramin kac gb?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram 4 gb
  • 64bit isletim sistemi kullan..neden 32 kullaniyorsunki..32 ramini 3.25 civari okur..64 tamamini okur 4096 olarak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle donanım bileşenlerinden tam anlamı ile yani donanım özelliklerini sonuna kadar kullanabilmek için x64 yani 64 bit işletim sistemini kurmanız gerekmekte bir diğer husus ise ekran kartınız zaten monitörü tanımıyor yani genel pnp monitör sıradan bir monitör olarak algılıyor monitörünüde varsa cd ile sistemine tanıt birde ekran kartı ayarlarını aşağıdaki gibi yapman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeDo -- 13 Ağustos 2013; 15:12:28 >

• By_SeDo kullanıcısına yanıt
    windows xpde ekran kartı boyutu 4096 olarak okunuyo ama windows 7 ve vistada olmuyor acaba nedeni nedir @By_SeDo @By_SeDo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perver11

windows xpde ekran kartı boyutu 4096 olarak okunuyo ama windows 7 ve vistada olmuyor acaba nedeni nedir @By_SeDo @By_SeDo

WİNDOWS 7 DE 64 BİT İŞLETİM SİSTEMİ YÜKLERSENİZ SORUNUNUZ BÜYÜK İHTİMAL İLE ÇÖZÜLÜR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.